Hava Durumu

#Asayi̇ş

Yeni Marmara Gazetesi - Asayi̇ş haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Asayi̇ş haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Yol kenarında ölü bulunmuştu: Cinayete kurban gittiği anlaşıldı Haber

Yol kenarında ölü bulunmuştu: Cinayete kurban gittiği anlaşıldı

 D-650 kara yolu Alifuatpaşa mevkiinde 22 Şubat'ta meydana gelen olayda, Erkan Arman (52) alkollü eğlence mekanından çıktıktan bir süre sonra aracının önünde hareketsiz şekilde bulundu. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde Arman'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Arman’ın cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsündeki Otopsi Merkezi'ne gönderildi. Otopsi merkezinde yapılan ilk incelemede Arman'ın bıçaklanma neticesinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olaya ilişkin inceleme başlatan polis ekipleri, K.A. (24) ve S.Y. (31) isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen K.A. "kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.Y. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Geniş çaplı inceleme devam ediyor Erkan Arman'ın öldürülmesine ilişkin geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri olaya karıştığı düşünülen H.B. (34) isimli şüpheliyi Muğla’nın Bodrum ilçesinde saklandığı adreste; U.Y. (42), S.Ç. (37), E.E. (21), S.A. (40) ve Ü.T. (36) isimli kişileri de yardım ve yataklık ettiği gerekçesiyle gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Soruşturma sürüyor. 

Kan donduran olay Haber

Kan donduran olay

İki aile arasında uzun süredir devam eden tartışmalar neticesinde, dün gece saatlerinde İETT durağında kızı Bahar Gülerce’yi bekleyen Ayten Gülerce eski dünürü Zeki Avşar’ın silahlı saldırısına uğradı. Korkunç saldırı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Dünürü tarafından saldırıya uğrayan Ayten Gülerce’nin yaşam mücadelesi devam ediyor. Olay, dün akşam saatlerinde Arnavutköy Hicret Mahallesi’nde gerçekleşti. 2021 yılında dini nikahlı eşinin kayıp başvurusunun ardından bir kuyuda cansız bedenine ulaşılan Aykut Avşar’ın ölümü ile ilgili dini nikahlı eşi kayınbabasını suçlarken, ölen kişinin babası da gelinini suçladı. Sır dolu soruşturma devam ederken taraflar televizyon programlarına çıkarak yüzleşti. Olayın ardından husumetleri devam eden taraflar Aykut Avşar’ın ölüm yıl dönümünde tekrar karşı karşıya geldi. Aykut Avşar’ın babası Zeki Avşar akşam saatlerinde işten gelecek olan kızını bekleyen Ayten Gülerce’ye beklediği İETT durağında kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefinde olan kadın yoldan geçen bir minibüs ile Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı kadının yaşam mücadelesinin devam ettiği öğrenildi. Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi Kan dolduran saldırı olay yerinde bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde Zeki Avşar’ın durakta bekleyen Ayten Gülerce’nin önüne geldiği ve kısa süre sonra arkasında sakladığı silahı kadına doğrultarak 2 el ateşlediği görüldü. Saldırı sonrasında Avşar olay yerinden koşarak uzaklaşırken yere yığılan Gülerce vatandaşların yardımıyla yolda geçen bir minibüs ile hastaneye kaldırıldı. Annesinin yanına geldiği esnada saldırıyı öğrendi Kendisini durakta bekleyen annesinin yanına gelmek için durağa doğru yaklaşan Bahar Gülerce saldırıyı öğrendiği esnada panik halinde hastaneye koştu. Bahar Gülerce’nin saldırıyı öğrendikten sonra telefonda konuştuğu anlar da güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yaşam mücadelesi devam ederken, saldırgan aranıyor Saldırı sonrasında bir vatandaşın aracı ile hastaneye kaldırılan Ayten Gülerce’nin hastanedeki yaşam mücadelesi devam ederken saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden hızla uzaklaşan Zeki Avşar polis tarafından her yerde aranıyor.

Önce oğlunu dövdüler sonra otomobili yaktılar Haber

Önce oğlunu dövdüler sonra otomobili yaktılar

Van’da eşinden şiddet gören Nurten Durdu, 5 sene önce 5 çocuğuyla birlikte Adana’ya taşındı. Ancak iddiaya göre burada da uyuşturucu müptelası ve satıcılar G.N., Y.N. ve Y.M., genç kadının Azad (21) ve Okan Abdullah (17) isimli oğullarına madde sattırmaya çalıştı. 2 kardeş bu teklifi kabul etmeyince anne Nurten Durdu 17 yaşındaki oğlunu Antalya’ya gönderdi. Annesini ziyarete geldi, darp edildi 2 hafta önce Okan Abdullah annesini ziyarete geldi. Burada ise iddiaya göre G.N., Y.N., A.M. ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi daha gencin önünü kesip darp etti. Oğullarının darp edildiğini duyan anne ve ağabey ise olay yerine gidince grup tarafından taşlandı. Bu sırada ise gruptan bir kişi elinden bıçaklandı. Bıçaklanan şahsın ifadesinde ise ‘Beni Azad bıçakladı’ demesi üzerine Azad Durdu tutuklanarak cezaevine gönderildi. Otomobilleri yakıldı Aileden 300 bin lira para isteyen grup, parayı alamayınca ise geçen 20 Kasım’da Durdu ailesinin evinin önünde duran 01 FU 152 plakalı otomobili kundakladı. Otomobilin yanma anı ise saniye saniye görüntülendi. Aile şikayetçi olurken polis ekipleri kundakçıları yakalamak için çalışma başlattı. “Parayı vermeyince otomobili yaktılar” İhlas Haber Ajansı’na konuşan Nurten Durdu, halen tehdit edildiğini öne sürerek, “Geçen sene bu uyuşturucu satıcıları oğlum Okan’ın önünü kesip madde sattırmaya çalıştılar. Bende bunun üzerine oğlumu Antalya’ya gönderdim. Geçen hafta oğlum beni ziyarete geldi ancak onu görünce önünü kesip oğlumu dövdüler. 9-10 yaşlarındaki bir çocuk eve gelip ‘Oğlunuzu tarlada dövüp öldürdüler’ dedi. Gittik oğlumu kurtardık ama karşı grup bize taş attı, ruhsatsız silahla ateş etti. Sonrasında da bu olayı kapatmak için 300 bin lira benden para istediler. Parayı vermeyince otomobili yaktılar” dedi. “Can güvenliğimiz yok” Grubun halen kendilerini tehdit ettiğini söyleyen Durdu, “Benim oğlum cezaevine suçsuz yere girdi. Devletime sığınıyorum. 3 gündür oğlum cezaevinde. Otomobilimiz yandı ama yakanlar hala dışarıda. Burada can güvencemiz yok. 17 yaşındaki oğlumu kızımın evine yolladım. Bende başka yerde kalıyorum” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.