Hava Durumu

#Poli̇s

Yeni Marmara Gazetesi - Poli̇s haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Poli̇s haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Yol kenarında ölü bulunmuştu: Cinayete kurban gittiği anlaşıldı Haber

Yol kenarında ölü bulunmuştu: Cinayete kurban gittiği anlaşıldı

 D-650 kara yolu Alifuatpaşa mevkiinde 22 Şubat'ta meydana gelen olayda, Erkan Arman (52) alkollü eğlence mekanından çıktıktan bir süre sonra aracının önünde hareketsiz şekilde bulundu. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde Arman'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Arman’ın cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsündeki Otopsi Merkezi'ne gönderildi. Otopsi merkezinde yapılan ilk incelemede Arman'ın bıçaklanma neticesinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olaya ilişkin inceleme başlatan polis ekipleri, K.A. (24) ve S.Y. (31) isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen K.A. "kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.Y. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Geniş çaplı inceleme devam ediyor Erkan Arman'ın öldürülmesine ilişkin geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri olaya karıştığı düşünülen H.B. (34) isimli şüpheliyi Muğla’nın Bodrum ilçesinde saklandığı adreste; U.Y. (42), S.Ç. (37), E.E. (21), S.A. (40) ve Ü.T. (36) isimli kişileri de yardım ve yataklık ettiği gerekçesiyle gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Soruşturma sürüyor. 

Esnafın kabusu silahlı çete çökertildi: Evden çelik yelek ve tabancalar çıktı Haber

Esnafın kabusu silahlı çete çökertildi: Evden çelik yelek ve tabancalar çıktı

Evlerinde yapılan aramalarda ise bazanın altından çelik yelek, masa çekmecesinden ise 2 adet tabanca ile çok sayıda Hint keneviri tohumu ele geçirildi. Operasyon anı kameralara yansırken, gözaltına alınan 5 şüpheliden 1’i tutuklandı. Şişli Gülbahar Mahallesi’nde geçtiğimiz Perşembe günü saat 20.45 sıralarında meydana gelen olayda, otomobille cadde üzerinde seyreden saldırganlardan biri taksi durağına ateş açmıştı. Saldırı anı kameralara yansırken, ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında görgü şahitlerinin ifadelerine başvuran polis, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye aldı. Şişli polisi kısa sürede plakasını tespit ettikleri aracı bir süre takibe aldı. Araç park halinde olduğu esnada ise polis operasyon için düğmeye bastı. Araca yaklaşan polis içerisindeki Hacı Bayram A.‘yı kıskıvrak yakaladı. Şişli polisi çeteyi çökertti Şahsın üst aramasında ise ruhsatsız tabanca ile 13 adet mermi ele geçirildi. Şahsın yapılan sorgusunda taksi durağına ateş açan şüpheli olduğu tespit edilince gözaltına alındı. Ayrıca şahsın “kasten yaralama” suçundan da 11 ay kesilmiş hapis cezasının olduğu ortaya çıktı. Çalışmalara devam eden Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, olaya karışmış olabilen ile M.A., K.A, N.S. ve M.S. isimli şahısları da aynı sokak içerisinde durdurdu. Evden silahlar ve çelik yelek çıktı Şahısların şüpheli hareketlerine devam etmeleri ve aynı adreste kaldıklarını belirtmeleri üzerine evde arama yapıldı. Şahısların ikametinde yapılan aramalarda, bazanın altından çelik yelek, masanın çekmecesinden ise 2 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet mermi, çok sayıda kenevir tohumu ele geçirildi. Aramaları ardından bulunan silahlara ve diğer malzemelere el konulurken, 5 şüpheli ise emniyete götürüldü. Esnafın kabusu çete üyesi tutuklandı Emniyette ifadesi alınan M.A., K.A, N.S. ve M.S. isimli şahıslara, “6136 SKM” ve “uyuşturucu madde kullanmak” suçlarından adli işlem yapıldı. Şahıslar ardından savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı. Taksi durağına kurşun yağdıran Hacı Bayram A. ise ifadesi alınması sonrasında “Kasten Öldürmeye Teşebbüs”, “Kasten Yaralama”, “Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması” suçlarından adli işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıs, sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Ünlü oryantal Didem Kınalı’ya kapkaç şoku, polis şahısları kıskıvrak yakaladı Haber

Ünlü oryantal Didem Kınalı’ya kapkaç şoku, polis şahısları kıskıvrak yakaladı

Çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri 3 şahsı, sokakta kaçarken kıskıvrak yakaladı. Şahısların Kınalı’yı takip ettiği anlar kameralara yansırken, gözaltına alınan 3 şahıs adliyeye sevk edildi. Şahıslardan birinin Kınalı’yı kapkaç yaptıktan sonra yanına gelip, “telefonu para karşılığında sana getiririm” dediği ortaya çıkarken, Didem Kınalı sosyal medya hesabından polis ekiplerine teşekkür etti. Olay, önceki gün saat 21.30 sıralarında Beyoğlu Cihangir’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkartan 37 yaşındaki ünlü oryantal Didem Kınalı, dolaşmaya başladı. O esnada kapüşonlu 2 şahıs Kınalı’yı gözüne kestirip takip etmeye başladı. Bir süre takip eden şahıslar, kadın evine gireceği esnada elindeki 70 bin lira değerinde cep telefonunu kapkaç yaptı. Olayın ardından kapkaççılar kaçarken, şahısların işbirlikçisi olduğu öğrenilen bir şahıs Kınalı’ya, “Telefonu para karşılığında sana getiririm” dedi. Beyoğlu Asayiş polisi kıskıvrak yakaladı Olayın ardından Didem Kınalı emniyete giderek şikayete bulundu. Şikayetin ardından çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, kadının ifadesinden yola çıkarak çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda şahısların önce eşkalleri ardından da kimlikleri tespit edildi. Sokak sokak kamera incelemesi yapan polis ekipleri şahısları, Türkgücü Caddesi üzerinde kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakaladı. Ünlü ortanyal polis ekiplerine teşekkür etti Gözaltına alınan şahıslardan, emniyette 3 adet suç kaydı bulunan Atilla A., 1 adet kaydı bulunan Umut İ. ve 1 adet kaydı bulunan Maşallah A. gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınarak “kapkaç” suçundan adli işlemleri yapılan 3 şahıs adliyeye sevk edildi. Şahısların yakalandığını öğrenen Didem Kınalı, sosyal medya hesabı üzerinden polis ekiplerine teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.