Hava Durumu

#Survivor

Yeni Marmara Gazetesi - Survivor haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Survivor haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Survivor'da İntikam Rüzgarları: Sema'nın Zafer Dansı! Haber

Survivor'da İntikam Rüzgarları: Sema'nın Zafer Dansı!

Neredeyse her hafta bir skandal, ve işte yine bomba bir haber patladı! Geçtiğimiz haftalarda "şiddet" kavramını adada yeniden tanımlayan ve bu yüzden Survivor 2024'ten diskalifiye edilen Sema Aydemir'in, Pınar'ın elenmesine halay çekerek, hatta Muhteşem Yüzyıl'dan alıntı yaparak "Allah'ım çok şükür" diyerek sevinmesi... Vay anam vay, bu ne pişkinlik, bu ne cesaret! Düşünün, adada bir düello var. Adeta Colosseum'da gladyatörler gibi, Aysu, Pınar, Gizem ve Berna kıyasıya bir mücadele veriyorlar. Ve tabii ki bu mücadelenin sonunda birisi eleniyor, o da kim mi? Şiddetin, gerilimin odağındaki Pınar! Ve işte bu noktada eski Survivor yarışmacısı Sema, kendisini bir zaferin kahramanı gibi hissediyor olmalı ki hemen halay çekmeye başlıyor. "Bakın ben demiştim" dercesine, adeta bir intikamın tatlılığını yaşıyor. Ama unutmayalım, bu Sema Aydemir kimdi? Evet, aynı Sema Aydemir. Survivor'ın bir önceki ayında, "Bana bir daha hakaret edersen..." diye başlayan cümlesiyle adadaki barış ortamını bir anda gerilim fırtınasına çeviren. Ve sonrasında, Pınar'a "Benim kardeşimin adını ağzına alma" diyerek tekme ve tokatlarla saldıran. Arkadaşlarının araya girmesine rağmen sinirini kontrol edemeyen ve sonunda Acun Ilıcalı'nın "Bu olay yarışmanın çizgisinin çok dışına taştı" diyerek Survivor 2024'ten diskalifiye ettiği Sema Aydemir. Ve işte bu Sema, Pınar'ın elenmesini böyle kutluyor. Survivor All Star, her hafta yeni bir dram, yeni bir gerilim sunmaya devam ediyor. Biz de ekran başında bu gerilimi, bu intikam hikayelerini izlerken, aslında Survivor'ın sadece bir yarışmadan çok daha fazlası olduğunu, adeta bir hayatta kalma, bir intikam, bir drama arenasına dönüştüğünü görüyoruz. Acaba Sema'nın bu davranışı, Survivor tarihine nasıl bir not olarak düşecek? Bekleyip göreceğiz. Ancak şunu unutmayalım; Survivor adası affetmez, Survivor seyircisi de... İşte böyle, Survivor adasından son perde. Drama, aksiyon, intikam dolu bu hikaye, adeta bir dizi bölümünü aratmıyor.

2024 Survivor All Star kadrosunda kimler var? Haber

2024 Survivor All Star kadrosunda kimler var?

2024 Survivor All Star yarışmacıları Acun Ilıcalı tek tek açıkladı. Yeni sezonda SMS oylaması olmayacağı yarışmada kadro iddialı isimlerden oluşmaktadır. Yiğit’ten Turabi’ye, Sercan’dan Nagihan’a pek çok isim yer almaktadır. İste 2024 Survivor All Star kadrosu... Ilıcalı ilk olarak Nihat Altınkaya’nın adını verdi. Acun Ilıcalı sosyal medya üzerinden bir paylaşımla, “ 2024 Survivor All Star’ın ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya’dır. O 2012 ‘de Survivor şampiyonu Nihat’a All Star’da başarılar dilerim” dedi. Survivor 2024 Survivor All Star’da yer alacak başka bir şampiyon ise Ogeday. 2017 sezonuna damga vuranlardan biri olan Ogeday, All Star’ın  favori isimleri arasında yer alacak. Tanıtım yaparken de “ Survivor 2017 şampiyonu Ogeday 2024 Survivor All Star’da yer alacak. Ogeday’ın iddialı bir yarışmacı olduğundan da hiç şüphem yok” ifadesini kullandı. Yarışmaya iz bırakan isimlerden biriside Aleyna Kalaycıoğlu’ydu yarışmanın ilerleyen zamanlarında finale yakın bir zamanda veda etmişti ve bu kez de kendini 2024 Survivor All Star’da yer alacak. Yeni sezonda yer alacak bir diğer isim ise Sercan Yıldırım oldu. Oldukça başarılı performans sağlayan Yıldırım rakiplerinden daha az oy aldığı için elendi. Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alacak bir diğer isim ise Damla Can oldu. Damla Survivor Ekstra ve Survivor Panorama programlarında da görev almıştı. Diğer isimler ise şu şekilde; Turabi, Yiğit Poyraz oldu. HABER:NURCAN ŞENER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.