Hava Durumu

Astrolog Aysu Neslihan Çetin : “ASTROLOJİ MAGAZİN DEĞİLDİR”

Astrolog Aysu Neslihan Çetin, Astrolojinin insanın farkındalığını artıran ve farkındalığına hizmet eden bir ilim dalı olduğunu vurgulayarak, “Astroloji magazin olarak algılanmamalıdır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2023 12:54
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Astrolog Aysu Neslihan Çetin : “ASTROLOJİ MAGAZİN DEĞİLDİR”

HABER / BÜŞRA ÇAKIR ADALI

    On Medya ekranlarında yayınlanan On ’da Son Nokta Programının konuğu olan Astrolojik Dengeler Youtube Kanalı ve Astrolojik Dengeler Astroloji sitesi sahibi Astrolog Aysu Neslihan Çetin, 14 Ekim’de yaşanacak olan güneş tutulması ile 28 Ekim’de yaşanacak olan ay tutulmalarını değerlendirdi.

   Gazeteci Cemal Kırgız’ın hazırlayıp sunduğu On ‘da Son Nokta Programının konuğu olan Astrolog Aysu Neslihan Çetin, 100. Yılındaki Türkiye’nin Plüton Gezegeni etkisindeki yapısal astrolojik haritasının yanı sıra, burçlar bazında da Ekim ayında ve sonrasında yaşanacaklar hakkında bilgiler verdi. Astrolog Aysu Neslihan Çetin, Pluto gezegeni Kova dönemi, 14 Ekim’de saat 20.55’te 21 derece Terazi burcunda yaşanacak olan güneş tutulması ile 28 Ekim 2023 tarihinde Boğa Burcundaki ay tutulmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Çetin,  tutulmaların, eğitim, sağlık, ikili ilişkiler, yeraltı zenginlikleri, Anayasa Mahkemesi konuları, Anayasa tartışmaları ve Türkiye’nin yapısal yıldız haritasına göre etkilerini anlattı.

   Astrolojinin magazin olarak algılanmaması gerektiğine dikkat çeken Aysu Neslihan Çetin, “Astroloji, insan yaşamında tekrarlayan ve onlara zarar veren döngülerin nasıl aşılabileceğini, insanın maddi ve manevi nasiplerini nasıl yönetebileceğini, var olan yetenek ve potansiyellerini nasıl yönlendirebileceğine dair önemli bilgiler verir. Astroloji, insanın farkındalığına hizmet eden bir ilimdir. Magazin değildir” dedi.

Ekim ayında yaşanacak önemli gökyüzü olaylarını burçlar bazında da detaylandıran Aysu Neslihan Çetin, Aralık ayında da On ‘da Son Nokta Programı için söz vererek, Türkiye’nin 2024 yılında yaşayacağı olayları ve 2024 yılında burçlar bazında bizleri neler bekliyor konularında da açıklamalarda bulunacağını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.