Hava Durumu

Yaşlı kadını dolandıracakken suçüstü yakalandı

Kendisini polis ve savcı olarak tanıtan bir kişi, 79 yaşındaki yaşlı bir kadını 1 milyon 200 bin lira dolandırmak üzereyken polis ekiplerince suçüstü yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2023 22:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2023 22:03
Kaynak: İHA
Yaşlı kadını dolandıracakken suçüstü yakalandı

Edirne’de dolandırıcıların hedefi bu kez 79 yaşındaki yaşlı bir kadın oldu. Kendisini polis ve savcı olarak telefon ile aradıkları kişilere tanıtan şüpheli M.G., şehirde yaşayan 79 yaşındaki yaşlı bir kadını gözüne kestirdi. Telefonla arayarak kendisini polis ve savcı olarak tanıtan M.G., yaşlı kadın Ü.G.’ye bankadaki para hesabının terör örgütü tarafından ele geçirildiğini söyledi. Daha sonra yaşlı kadını tekrar arayarak 1 milyon 200 bin lira değerinde olan parasını ve tüm değerli ziynet eşyalarını bir parka getirmesini istemesi üzerine yaşlı kadın Ü.G. durumdan şüphelenerek polise başvurdu. 
Yaşadıklarını polise anlatan yaşlı kadın Ü.G. dolandırılacağını öğrendi. Polis ekiplerinin ve yaşlı kadın Ü.G.’nin iş birliğiyle dolandırıcı bu defa kendi tuzağına düştü. Yaşlı kadının paraları ve ziynet eşyalarını bir parka getirmesini isteyen M.G., parkta çantayı aldıktan sonra polis ekiplerinin takibi sonucundan suçüstü yakalandı. 
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli M.G. Edirne Adliyesi’ne sevk edilerek, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verildi. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.