Hava Durumu

Hasta Yakını Doktora Saldırdı: İstanbul Şişli'de Kavga Kanlı Bitti!

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet vakaları endişe verici boyutta

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 14:34
Kaynak: BÜŞRA ÇAKIR ADALI
Hasta Yakını Doktora Saldırdı: İstanbul Şişli'de Kavga Kanlı Bitti!

İstanbul Şişli'de bulunan Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli bir doktor, hastane bahçesinde hasta yakını tarafından fiziksel saldırıya uğradı. Olay, dün öğleden sonra hastane bahçesinde gerçekleşti. Hastanede tedavi gören bir yakını için doktordan bilgi almaya çalışan U.T. isimli şahıs ile doktor S.Ö. arasında başlayan tartışma, kısa sürede arbedeye dönüştü.

Durumu yatıştırmak amacıyla araya giren hastane güvenlik görevlisi S.Y. ile birlikte kavganın daha da büyümesi sonucu doktor yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, kavgaya karışan üç kişiyi gözaltına aldı.

Hasta yakını U.T. ve hastane güvenlik görevlisi S.Y. hakkında, yaşanan olay neticesinde kasten yaralama suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. Bu tür saldırılar, sağlık çalışanlarına yönelik artan şiddet vakalarını ve bu soruna karşı alınması gereken önlemleri bir kez daha gündeme getirdi. Yetkililer, sağlık çalışanlarının güvenliği için daha etkin tedbirler alınması konusunda çağrıda bulunuyor.

Kaynak: BÜŞRA ÇAKIR ADALI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.