Hava Durumu

Akrep Burcu Burç Yorumları (23 Ekim - 22 Kasım)

Derin Bir Nefes Alıyoruuuuuzz… Akrepler için rahatlama ve yeni başlangıçlar getiren bir dönem olacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 14:44
Kaynak: FATMA ÖZTÜRK
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Akrep Burcu Burç Yorumları  (23 Ekim - 22 Kasım)

20 Ocak'ta Plüto'nun Kova burcuna geçişiyle başlayacak 20 yıllık yeni bir süreç, ev hayatını, aile ilişkilerini ve yaşam alanını etkileyecek. Bu geçiş, yıllar içinde büyük bir dönüşüm getirecek ve bu yıl etkilerini hissetmeye başlayacaksınız.

Yılın başından 26 Mayıs'a kadar Jüpiter, karşıt burcunuzda hareket ederek, ilişkiler konusunda maddi ve manevi şanslar sunacak. Bu dönem, bazı Akrepler için yeni ilişkilere kapı açabilir. 25 Mart ve 8 Nisan'daki tutulmalar, günlük hayat ve iş ortamınıza odaklanmanızı sağlayacak. İş ve profesyonel ilişkilerden yeni fırsatlar doğabilir.

26 Mayıs'tan sonra Jüpiter, İkizler burcuna geçiş yaparak, maddi anlamda güçlenmenize yardımcı olacak. Bu dönemde hem kendi kazancınız hem de aile veya eş kaynaklarından fayda göreceksiniz. Ancak Ağustos ayında nakit akışı konusunda dikkatli olmanız gerekebilir.

16 Eylül'deki tutulma, yeni bir aşkı veya çocuk sahibi olmayı düşünenler için fırsatlar sunacak. 2 Ekim'deki Terazi burcundaki tutulma ise içsel düşüncelerinize ve dinlenmeye yönelik bir dönem olacak. Bu yıl Akrepler için ilişkiler, maddi durum ve kişisel dönüşüm alanlarında önemli gelişmelerle dolu olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.