Hava Durumu

Cem Yılmaz “Do Not Disturb” eleştirilerine ağzını açtı

Cem Yılmaz yönetmenliğinde yayınlanan “Do Not Disturb” filmi ile ilgili gelen ağır yorumlara cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2023 02:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2023 02:19
Kaynak: NURCAN ŞENER
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Cem Yılmaz “Do Not Disturb” eleştirilerine ağzını açtı

Cem Yılmaz’ın kendi yazıp yönetmiş olduğu film 29 Eylül itibarı ile yayınlandı. Film hakkında güzel yada kötü yorumları çok oldu. Cem Yılmaz ise film hakkında, sosyal medya hesabından paylaşımlar yaparak açıklama yaptı. Film için espriler de havada uçuştu. Konuyla ilgili detaylar haberimizin devamında...

Herkes Konuştu!

Son zamanlarda yapmış olduğu filmler sayesinde adından çokça söz ettiren Cem Yılmaz Karakomik filmlerinde herkesi güldürmeyi başardı. Bir diğer filmi olan Erşan Kuneri ile başarıyı zirveye çıkardı.

Cem Yılmaz

Cem Yılmaz hayranları tarafından son yapmış olduğu film olan “ Do Not Disturb” çok merak edildi. Yayın tarihi belli olan film için herkes heyecanlandı.

Geçen hafta yayınlanan film için izleyiciler ikiye bölündü. Yönetmenliğini Cem Yılmaz’ın yaptığı film için bir kısım hayran kitlesi “ mükemmel olmuş” derken diğer bir kısım hayran kitlesi ise “bu defa olmamış” yorumları yapıldı.

İzzet Çapa’nın yaptığı paylaşımlar sebebi ile herkes yarıya bölündü. Cem Yılmaz yönetmenliğinde yapılan film “Do Not Disturb” filmi herkes tarafından ilgi gördü.

Bu konu ile ilgili Cem Yılmaz paylaşımlarda bulunarak seyircilere teşekkürlerini iletti. İzlenme ile ilgili oranlar hakkında da yapmış olduğu espriler çok dikkat çekti. Tam tabir ile taşı yerine koymuş oldu.

HABER:NURCAN ŞENER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.