Hava Durumu

AK Parti Bursa'dan seçim öncesi son mesaj

AK Parti Bursa 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Cumhur buluşması gerçekleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
AK Parti Bursa'dan seçim öncesi son mesaj

AK Parti Bursa son kez vatandaşlara sesleniyor 

AK Parti Bursa Milletvekili adayları gerçekleştirilen 'Sevgi Yürüşü'nün ardından 15 Temmuz Meydanı'nda Bursalı vatandaşlara sesleniyor. 

AK Parti Bursa 1. ve 2. Bölge Milletvekili adayları Atatürk Caddesi'nden başlayan ve 15 Temmuz Meydanı'nda son bulan sevgi yürüyüşünün ardından Bursalı vatandaşlara sesleniyor. 

Gerçekleştirilen konuşmaya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa il Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa 1. ve 2. Bölge Milletvekili adayları katıldı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Bursa'ya çok güzel hizmetler yaptık. Yarın cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz etmemizin günü. Bu ülkeye çok güzel şeyler kazandırdı. Konforunuzun arttığını kimse inkar edemez. 

"15 MAYIS'TAN İTİBAREN YENİ TÜRKİYE YÜZYILINI BAŞLATACAĞIZ"

Son zamanlarda görüyoruz ki hep hizmetler yok sayılmaya çalışılıyor. Bu hizmetleri milletimize kazandırmaktan dolayı son derece onurluyuz. AK Parti iktidarı milletimizin konforunu ve öz güvenini artırdı. 21 yılda 200 milyar liradan fazla projeyi Bursalı hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Şehir Hastanesi'ni yaptık. Yetinmedik, açılacak olan Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi ile devam edeceğiz. Diğer taraftan karayolları ve şantiyelerimiz devam ediyor. Gurur duyulacak pek çok hizmet yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Yarın herkes oy kullanmış olduğu sandıkta oylarına sahip çıksın. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Biliyorum ki siz bu millete sevdalı olan Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyorsunuz. Gece şükür namazlarımızı kıldıktan sonra hep beraber yeni hizmetlerle yolumuza devam edeceğiz. 20 yıldan fazladır ülkemize hizmet ettik.

"GÜÇLÜ BİR ŞEKILDE YOLUMUZA DEVAN EDECEĞİZ"

Yıllardır açılamaz diyilen Hanlar Bölgesi'ni de açtık. Yüzlerce eseri Bursa'ya kazandırdık. 17 ilçemizde de yapacağımız işler var. Ancak bunun için yarın çok güçlü çıkmamız lazım. Bu akşam var olan eşinizi, dostunuzu arayarak bu fotoğrafı göstermenizi rica ediyorum.
Güçlü bir şekilde yolumuza devam etmek için hazırız. Kurulduğu günden beri yerel ve genel seçimlerde çok güç destek verdiniz. Tüm çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Hemşehrilerimize doğruyu anlatmak için günlerdir çalışıyoruz. Ancak Bursalılar yorulmuyor. Bu çalışmaların neticesini yarın alacağız. Yarın bayramı kutlayacağız. Türkiye yüzyılını sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep beraber inşa edeceğiz. 

"SİZLERDEN BIR SÖZ İSTİYORUM"

Türkiye'nin otomobili TOGG aracından üçü burada duruyor. Sayın cumhurbaşkanımız bu ülkedeki en güçlü lider. Öyle kolay da değil, ateş çemberi içerisinde mücadele ediyor. Dünya artık Türkiye'ye kulak kabartıyor. İşte Türkiye'nin bu gurur tablosu, sizler yalnız bırakmadığını için oldu. Şimdi sizlerden bir kez daha destek istiyoruz. Türkiye'nin kaptan köşküne cumhurbaşkanımızı tekrar oturtacağız. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımızın bir de yol arkadaşları var. Sayın cumhurbaşkanımız Ankara'da yalnız bırakmamamız lazım. Sizlerden bu konuda söz istiyorum. Bursa'da seçim işi çoktan bitmiş. Allah sizlerden razı olsun.Sayın Cumhurbaşkanımızın marifetlerine muhalefet bile hayranlıkla bakıyor. Bu seçim sadece Türkiye'yi yönetme seçimi değil. Türkiye'yi nasıl tehdit ediyorlar, görüyorsunuz değil mi? Terör örgütlerinin borusu bu saatten sonra ötmeyecek. Kemal Kılıçdaroğlu, 5 sene önce Muharrem İnce'yi meydan meydan gezdiriyordu. Şimdi kasetle indiriyorlar. Zamanında kasetle Kemal Kılıcdaroğlu'nu genel başkan yaptılar. Şimdi de Cumhurbaşkanı yapmaya çalışıyorlar. Bu kader seçiminde sizlerden tek bir ricam var. Elimizi, dostumuzu arayacağız ve PKK kimin karşısındaysa gel ona oy ver diyeceğiz. İnşallah, 14 Mayıs bayramını bu meydan da kutlayacağız. Türkiye yüzyılın kapılarını yarın açıyoruz. Bu son akşamda bizleri yalnız bırakmadığını için teşekkür ediyorum.Siyaset sokakta yapılır ancak seçim sandıkta kazanılır. Oy namustur. Yarın hepimiz sandık görevlisi arkadaşlarımızın elindeyiz. Oyumuza sahip çıkacağız ve inşallah yarın akşam zaferi kutlayacağız. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala'nın konuşmasından satır başları şöyle;

Hep birlikte Bursa'ya sokak sokak dolaştık ve kardeşlerimizle buluştuk. Bu güzel organizasyonu yapan, seçim sürecini yöneten her birinizi kutluyorum. 

"TÜRKİYE İSTİKRARLA KAOS ARASINDA BİR SEÇİME GİDİYOR"

Seçim kararı alınmadan önce de sonra da bizim yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı en ücra köşelerdeki kardeşlerimize götüren kardeşlerimiz buradalar. Yarın sandık başına gidiyoruz. Sandık başında Türkiye'nin yapacağı bir tercih var. Uludağ'ın eteklerinden öyle bir ses verelim ki sesi Londra'dan, Fransa'dan duyulsun. Oradan yayın yapan basın, 'Erdoğan gitsin, Erdoğan'a yer yok' diyor.Osmanlı'nın kurulduğu şehirden, Fatih'in torunlarına ne yakışır? Recep Tayyip Erdoğan denizin altından Marmaray ile treni yürüttü. Denizin altından tüneli, otomobilleri yürüten Recep Tayyip Erdoğan mı? Yoksa yürüyen merdivene ters binen Kemal Kılıcdaroğlu mu?Türkiye'yi istikrar içerisinde Suriye'ninIrak'ın savaş halinde olduğu coğrafyada istikrar adası olarak ilerleyen Cumhur İttifakı mı? Yoksa daha kurdukları masada bir karar alamayan bir kadro mu? Onun için bu kadar kaosun olduğu bir ortamda Türkiye'nin hedeflerine yürümesi önemlidir. Ben biliyorum ki Türkiye, güçlü bir istikrar çıkaracak. Sesi Berlin'den Paris'te duyulmaya hazırız. Kapı kapı dolaşarak her sokağa girdiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. 20 yıldır Dünya'ya örnek olvak bir seçim yaşıyoruz. 10 yıl önce Bursa'da yüzde 40 oy alamazsa istifa edeceğini söylemişti. Kılıçdaroğlu, sözünde durdu mu ki, şimdi kendisine güvenilsin? Hiç bir sözünde durmayanın, şimdi verdiği söze güvenilir mi? Tutamayacağı hiç bir sözü geri çevirmeyen bir lider var. Biz ona yol vereceğiz.

Kaynak: BURSADABUGÜN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.