Hava Durumu

Bursa'da 'Doğal yaşam şenliği'

Bursa'da 'Podyum Doğal Yaşam Şenliği' Podyum Park'ta gerçekleştiriliyor. Düzenlenen etkinlikte doğal gıda ürünlerinin yanı sıra, kıyafet, takı ürünleri gibi farklı eşyalar da bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2023 23:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2023 23:05
Kaynak: İHA
Bursa'da 'Doğal yaşam şenliği'

Podyum Park'ta düzenlenen şenlikte vatandaşlar kendi yetiştirdikleri ve kendi ürettikleri ürünleri tüketici ile buluşturdu. Düzenlenen şenlik gün boyu devam edecek ve gecenin sonunda da Red n Black konser verecek.

"AMACIMIZ İLAÇ KULLANMADAN TARIM YAPABİLMEK"

Düzenlenen şenliğe Nilkoop da katılırken üretilen doğal gıda ürünlerini vatandaşlarla buluşturdu. Nilkoop'ta koordinatör olarak görev alan Özgür Demirakanoğlu, yetiştirdikleri ürünlere dair bilgiler verdi. Demirkanoğlu, "Nilkoop Nilüfer Belediyesi arazileri üzerinde doğal üretim yapıyor. Yapılan üretim Hasanağa Gıda Merkezine gidiyor. Ürünler Nilüfer'in beş farklı bölgesinde satışa çıkıyor. Satılmayan ürünler de konserve haline getiriliyor. Şuan 122 farklı ürün yetiştiyoruz. Buradaki amacımız ilaç kullanmadan tarım yapabilmek ve bu nihai ürünleri vatandaşlara ulaştırabilmek" dedi.

ŞENLİK GÜN BOYU DEVAM EDECEK

Şenlikte birçok stand kurulurken bazı vatandaşlar getirdikleri doğal gıda ürünlerini, bazı vatandaşlar da takı ve giysileri vatandaşlara sundu. Düzenlenen şenlik gün boyu devam edecek. Şenlikte çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve gecenin kapanışını Red n Black yapacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.