Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum

"Bizim amacımız, 31 Mart 2024 seçimleri için milletimizin huzuruna Gerçek Belediyecilik sözümüzü yerine getirecek adaylarla çıkmaktır" sözlerini sarf eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nerede yaşarsa yaşasın hiç kimse hizmetsizliğe mahkûm değildir. Hiçbir insanımızın beceriksizlere "tıpış tıpış oy verme" mecburiyeti yoktur" ifadesinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 19:27
Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözleri sarf etti, "Bizim amacımız, 31 Mart 2024 seçimleri için milletimizin huzuruna Gerçek Belediyecilik sözümüzü yerine getirecek adaylarla çıkmaktır." 

Erdoğan'ın paylaşımı şöyle;

"Bunun için adaylarımızı tespit ederken şehirlerinin Her Anında Hep Yanında olacak ehil isimlerden olmasına bilhassa dikkat ettik.

Aynı şekilde, AK Parti'nin hizmet belediyeciliğinden uzak şekilde yıllardır âdeta eziyet çeken il ve ilçelerdeki vatandaşlarımıza da bir çağrımız var.

Muhalefetin ideolojik dayatmaları ve korku siyaseti sebebiyle hak ettikleri hizmetlerden mahrum kalan vatandaşlarımıza Mecbur Değilsin, Şehrin Seninle Değişsin diyoruz.

Nerede yaşarsa yaşasın hiç kimse hizmetsizliğe mahkûm değildir.

Hiçbir insanımızın beceriksizlere "tıpış tıpış oy verme" mecburiyeti yoktur.

İşte bu anlayışla:

Kendini değil kentini düşünen...

Laf değil proje üreten...

Bahane değil çözüm peşinde koşan...

Kendi hayatını değil halkın hayatını kolaylaştıran...

Kibirle değil tevazuyla hareket eden...

Velhasıl kendi bireysel amaçlarının değil şehrinin ve orada yaşayanların gündemiyle yatıp kalkacak, kendini şehrine hizmet etmeye vakfedecek belediye başkan adaylarıyla milletimizin karşısına çıkıyoruz.

Mahallî seçim sürecinin ilk tanıtım toplantısında milletimizin huzuruna çıkardığımız, her birini kapsamlı istişareler, araştırmalar, değerlendirmeler sonunda belirlediğimiz adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum.

Mevla'm yolumuzu, bahtımızı açık etsin..."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.