Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'nun yeni başdanışmanı belli oldu

CHP seçimin ilk turu olan 14 Mayıs tarihinden itibaren kendi içerisinde rotasyonları sürüyor. Görev değişikliklerinin ve istifaların olmasıyla birlikte Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı olarak atanan isim de belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2023 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2023 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Kılıçdaroğlu'nun yeni başdanışmanı belli oldu

Avukat Cevdet Nasıranlı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı olarak atandı. Nasıranlı, daha önce CHP Doğu masası koordinasyonunda görev alıyordu. Avukat Cevdet Nasıranlı, 14 Mayıs seçimlerinde Diyarbakır'dan 4'üncü sıra adayı olmuştu.

KILIÇDAROĞLU, ESKİ AK PARTİLİ İSMİ BAŞDANIŞMAN YAPTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu imzasıyla Cevdet Nasıranlı'ya gönderilen görevlendirme yazısında şu ifadeler yer aldı: "Cumhuriyet Halk Partisi nezdinde 'Siyasi işler ve seçim propagandası' konusunda çalışmalar yapmak üzere 'Genel Başkan Başdanışmanı' olarak görevlendirilmeniz uygun görülmüştür."

CEVDET NASIRANLI KİMDİR?

1980 yılında Diyarbakır'da doğdu. İlkokulu Diyarbakır Yahya Kemal Beyatlı İlkokulunda, ortaokulu Diyarbakır Kazım Karabekir'de liseyi ise Diyarbakır Yunus Emre Lisesi'nde tamamladı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim gördükten sonra Diyarbakır'a döndü.

Diyarbakır'da 10 yıldır serbest avukatlık yaptı. Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Diyarbakır Şube Başkanlığı ve Medeniyet Derneği Diyarbakır Yönetim Kurulu Üyeliği, MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdürüyor.

Cevdet Nasıranlı, evli ve 2 çocuk sahibidir. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Diyarbakır İli, Kayapınar İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.