Hava Durumu

Mustafa Kazım Alpay, “ Pazar Günü Cumhurbaşkanımızı Yeniden Seçtireceğiz “

Yeniden Refah Partisi İçişleri Politikaları Başkanı Mustafa Kazım Alpay Pazar günü Yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yeniden Refah Partisi olarak gerkeni yapacağız “ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Mustafa Kazım Alpay, “ Pazar Günü Cumhurbaşkanımızı Yeniden Seçtireceğiz  “

HABER / BÜŞRA ÇAKIR

Cuma naması çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alpay Yeniden Refah Partisinin tüm fertleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için ilk turda olduğu gibi pazar günüde üzerlerine düşeni yapacaklardır “ dedi. 

Alpay, “ Yeniden Refah Partimiz kendi logosu ve ismiyle girdiği ve katıldığı ilk seçim olan  milletvekili genel seçimlerinde büyük bir başarı göstererek 5 milletvekili çıkarmıştır. Ne yazık ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan rakiplerine çok ciddi oranda fark atmasına rağmen seçimler ikinci tura kalmıştır. Yeniden Refah Partimize gönül vermiş tüm vatandaşlarımız ikinci turda sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi için çalışıyorlar. Rehavete kapılmadan, sandıklara sahip çıkarak inşAllah tarihi bir farkla sayın Cumhurbaşkanımız seçimi kazanacaktır. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan, Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte geçtiğimiz hafta afet bölgesinde vatandaşlarımız ile buluşturlar. Vatandaşlarımız devletimizin çalışmalarından son derece memnun. İnşaAllah hem istikrar açısından hem de afet bölgesinin hızlıca ayağa kaldırılması için cumhur ittifakı bileşenleri olarak devletimize gerekli desteği vererek hep birlikte hayırlı hizmetlere imza atacağız “ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.