Hava Durumu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündem değerlendirmesi

MHP Lideri Bahçeli, Türk futbolu ve yargıdaki gelişmeleri değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 09:51
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündem değerlendirmesi

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin düzenlediği "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin gündeminde Türk futbolundaki gelişmeler ve yargıdaki Can Atalay krizi vardı.

Bahçeli, Riyad'da oynanması planlanan ancak sonrasında ertelenen Süper Kupa finali hakkında konuştu. Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) ve iki büyük kulüp Galatasaray ile Fenerbahçe'yi süreci yönetememekle ve soğukkanlı davranmamakla eleştirdi. Ayrıca, Türk futbolunun duvara tosladığını ifade ederek, "Kimse Gazi Mustafa Kemal Atatürk üzerinden siyasi hesaplaşma sayfası açmanın peşinde koşmamalıdır" dedi.

Bahçeli, Can Atalay ile ilgili Yargıtay'ın aldığı karara da değindi. Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) yönelik eleştirilerde bulunarak, "Yargıtay'ın şerefli hakimlerini yürekten kutluyor ve aldıkları kararı destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, sosyal medyanın taşınması imkansız bir yük ve zehirli olduğunu belirten Bahçeli, sosyal medya kullanımının ahlaki ve milli temelde düzenlenmesi veya tamamen işlevsiz hale getirilmesi gerektiğini vurguladı. Bahçeli, bu konudaki düşüncelerinin özgürlüklerin kısıtlanması olarak algılanmaması gerektiğini, toplumsal barışın korunması için tedbir alınması gerektiğini söyledi.

HABER:ENGİN ÖZKONUK

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.