Hava Durumu

AK Parti 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Bursalılara seslendi

AK Parti Bursa 28. Dönem Milletvekili adayları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasının ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan sahnede açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2023 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2023 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
AK Parti 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Bursalılara seslendi

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Bursa 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Mustafa Varank, AK Parti Bursa 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Efkan Ala,15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Bursalı vatandaşlara seslendi. 

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'ın konuşmasından satır başları;

Herkesin sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Az önce cumhurbaşkanımızı dinledik. Duygulanmamak imkansız. Bursalı hemşehrilerimize ne kadar çok teşekkür etsek azdır. Hala şu an Bursa'da bazı ilçelerimizde sandık kurullarımızın çalışmaları devam ediyor. Az önce de Cumhurbaşkanımızın beyan ettiği gibi biz de sonuçların bir an önce neticelenmesini bekliyoruz.

Ama çok şükür şundan dolayı müşteriyiz ve çok memnunuz ki. Bursa yine bizi yanıltmadı. Her zamanki gibi cumhurbaşkanımızın arkasında durdu. Binlerce kere sizlere teşekkür ederiz. Sağ olun, var olun diyorum. Inşallah millet. Son kararı da belli olduktan sonra eğer takdiri devam yönündeyse yolumuza yine arkamıza bakmadan devam edeceğiz. Çünkü milletimiz bize güvendi. Bize o görevi verdi. Allah'ın izniyle bundan sonra da yine mecliste çoğunluk sayımızda biz milletimize hizmetkar olacağız. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı aynı zamanda Bursa milletvekili adayı Mustafa Varank'ın konuşmasından satır başları;

Demokrasi Bayramı'nda yine bu gece yarısında bizleri yalnız bırakmadığınız. Sayın Cumhurbaşkanımızın davasına Türkiye davasına sahip çıktığınız şu heyecanı, coşkuyu bizlerle yaşadığınız için sizlere çok teşekkür ediyor, her birinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Değerli kardeşlerim seçim sonuçlarının belli olmaya başladığı ilk andan itibaren Bursalı hemşehrilerimiz yine bu demokrasi bayramına sahip çıktılar.

Akşamın ilk saatlerinden itibaren şu meydanı doldurdular, bizlerle beraber oldular. Hamdolsun 16. seçiminde de Sayın Cumhurbaşkanımız açık ara önde bu yarışı götürüyor. Inşallah neticeler belli olduğunu da hep beraber kutlama coşkumuz daha da artacak. Değerli kardeşlerim. Cumhur İttifakı olarak mecliste büyük bir çoğunlukla 300'ün çok üzerinde bir milletvekili sayısıyla mecliste yer alacağımız zaten belli oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız en yakın rakibine 2 milyon 600 bin oy farkı atarak şu anda yarışı devam ettiriyor. Bursa'da, Türkiye'de Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye sevdasının arkasında duruyor. Bu yolculuğa devam edecek. Biz sizlere çok teşekkür ediyoruz.

AK Parti Bursa 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Efkan Ala'nın konuşmasından satır başı şöyle; 

Gençler, hoş geldiniz, nasılsınız? Vallahi sizleri tebrik ediyorum. Gözlerinizden öpüyorum. Saatlerdir burada daha sonuçlar açıklanmaya başlayıp gerçekten Cumhur ittifakının cumhurbaşkanımızın önde gittiği anons edilmeye başladığı andan itibaren siz kutlamaya başladınız ve Bursa'yı inlettiniz. Tebrik ediyorum. Çünkü güveniyorsunuz. Çünkü Cumhur İttifakı'na güveniyorsunuz. Çünkü Cumhurbaşkanımıza güveniyorsunuz. Ve dolgu yapıyorsunuz.

Biraz önce, cumhurbaşkanımız bir devlet adamına yakışır biçimde, değil mi? Evet. Mesele neyse şu anda durum güven içerisinde vakur bir biçimde ortaya koyduğu milletiyle paylaştı. Milletine, milletinin kararına güven diyenin altını çizdi. Ama bir bakıyorum ki daha kardeşim sonuçlar gelmeye başladı. Belli bir aşamada cumhurbaşkanımız verilen rakamlara göre 10 puan ilerideyken çıkmış 2 tane belediye başkanı üstüne vazife değilken ya belediye başkanını seçimlerinin sonuçlarını açıkladığı nerede görülmüştür? Belediye başkanları, belediye başkanlığı yapar. Bunlar gerçekten taleplerini şaşırdılar. Bu anlayışı yönetebilir mi? Yüksek Seçim Kurulu'nun yahut da ajansın vermesi gereken bilgileri çıkmış belediye başkanı veriyor. Utan. Gelin beyler. Olur mu böyle bir devlet yönetimi? Olur mu böyle bir devlet anlayışı? Bu nasıl bir hafifliktir? Şimdi ve on puan ilerideyken cumhurbaşkanımız arada on puan varken bunların kendi adaylarının kazandığını söylüyor. Ya bunlar anlaşılan sadece yürüyen merdivene ters binmiyorlar. Rakamlarını da tersinden okuyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.