Hava Durumu

SANDIKLAR DOLDU TAŞTI

Türkiye genelinde seçimlere vatandaşın ilgisi yine üst düzeyde oldu. Sabah erken saatlerde sandık merkezlerine koşan seçmenler vatandaşlık görevlerini yerine getirmenin huzurunu duydular.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
SANDIKLAR DOLDU TAŞTI

HABER / İSMAİL KEMAL KEMANKAŞ

Bursa’da da seçimlere ilgi oldukça yoğun geçti. Aileleriyle birlikte okullardaki oy kullanacakları sandıkların önünde uzun kuyruklar oluşturan Bursalılar, ülkelerinin geleceğiyle ilgili inisiyatif kullanmanın mutluluğunu duydular. Seçimlerin iddialı partisi İYİ Parti’de de heyecan daha bir farklı yaşandı.

İYİ Parti İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, “Demokrasi içim, Adalet için, Gençlerimize umut olmak için, ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştırmak için oyumuzu kullandık. Yarın güneş bir başka doğacak. Partimize teveccüh gösteren tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. Bursa iyi olacak, Türkiye iyi olacak” dedi.

İYİ Parti 1.Bölge 1.Sıra Adayı Selçuk Türkoğlu, oy kullanmaya eşi ve çocukları ile birlikte giderken basının da yoğun ilgisi gözlendi. İYİ Parti İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu’nun da eşlik ettiği Türkoğlu, oy verdikten sonra yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı.

“Cumhuriyet tarihimizin en önemli, en anlamlı seçimlerinden birinde daha vatandaşlık görevimizi ailecek yerine getirmenin huzuru içindeyiz. Kıymetli eşim ve güzel ülkemin geleceğini emanet edeceğimiz, gençliğimizin bir parçası olan çocuklarımla birlikte oyumuzu, insani değerlerin en güzel biçimde karşılık bulduğu demokrasinin yeniden tesisi için kullandık. Ailelerimiz için milletimiz için Türkiyemiz için hayırlı uğurlu olsun. Allah bu güzel memleketimizin huzur güven ve refah içinde yepyeni bir geleceğe sağlıkla mutlulukla yol almasına imkan versin inşallah. Bu vesileyle cefakar eşlerimizin ve annelerimizin 14Mayıs Anneler Günü’nü de gönülden kutluyorum. Biz onlardan razıyız, Allah da onlardan razı olsun.”

İYİ Parti 2.Bölge 1.Sıra Adayı Hasan Toktaş da oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “Yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Başta İl Başkanımız Dr. Mehmet Hasanoğlu olmak üzere tüm ilçe başkan ve yöneticilerimiz yürekten kutluyorum. Millet iradesine teslim olacağımız gündür bugün. Cumhurbaşkanlığını kazanacağımıza ve İYİ Parti olarak sandıktan çok güçlü çıkacağımıza olan inancım tamdır. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.