Hava Durumu

Fenerbahçe kaleci arıyor: 2 aday var

Gelecek sezon için kaleci transferi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme Yassine Bounou geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Fenerbahçe kaleci arıyor: 2 aday var

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Jorge Jesus'un talimatıyla kaleci arayışlarına giren Fenerbahçe'de 1. sıradaki aday, Dinamo Zagreb'in Hırvat file bekçisi Livakovic'di.

Sarı-lacivertli kurmaylar bu transfer için oyuncunun menajeri ile temasa geçseler de Livakovic'in transferi pek de kolay değil.

Zira oyuncuyu isteyen başka kulüpler de var. Geçtiğimiz sezon Livakovic'i Bayern Münih de istemişti. Bu gerçeğin farkında olan Fenerbahçe yönetimi, B Planı'nı hazırlamış durumda.

Sevilla'nın Faslı kalecisi Yassine Bounou da listeye dahil edildi. Dünya Kupası'nda yarı final oynayan Fas'ın kalesini koruyan Bounou önceki yıllarda da Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti.

Resmi teklif yolda

Bounou'nun Sevilla ile 2025 yılına kadar sözleşmesi olmasına karşın şu anda takımında yedek olması nedeniyle başka bir kulübe transfer olmak istiyor.

Diğer aday Livakovic

32 yaşında ve 1.92 boyunda olan file bekçisinin menajeri ile görüşme yapılırken Livakovic transferinin gidişatına göre Sevilla kulübü ile de temasa geçilmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.