Hava Durumu

3 Aylık Hamile Kadını Bıçaklayarak Öldürdü!

3 aylık hamile olan kadın, kocası tarafından bıçaklanarak yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 00:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 00:53
Kaynak: İHA
3 Aylık Hamile Kadını Bıçaklayarak Öldürdü!

Kütahya'da yaşanan korkunç bir olayda, 3 aylık hamile olan Esra Uşak (26) adlı kadın, kocası tarafından bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Ziraat Mahallesi Nazar Sokak'ta bulunan amcalarının evine ziyaret için giden çift arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Tartışmanın şiddetlenmesi sonucunda Esra Uşak, kocası tarafından göğsünden bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ancak, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Esra Uşak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olay yerindeki incelemelerin ardından Esra Uşak'ı bıçaklayan koca E.U.'yu (29) gözaltına aldı ve emniyete götürdü. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Bu trajik olay, toplumda derin bir üzüntü ve endişe yaratırken, Esra Uşak'ın hamile olması ve yaşanan şiddet olayının acımasızlığı büyük tepki topladı. Olayın detaylarına ilişkin soruşturma sürerken, kamuoyu bu tür şiddet vakalarının önlenmesi için daha etkili adımlar atılması çağrısında bulunuyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.