Hava Durumu

Hailey Bieber'dan çocuk açıklaması: Korkuyorum

Justin Bieber ile evli olan Hailey Baldwin, çocuk isteyip, istemediği yönündeki soruları cevapladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Hailey Bieber'dan çocuk açıklaması: Korkuyorum

2018'den bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber, samimi açıklamalarda bulundu. Bilinmeyenlerini anlatan Bieber, ailesinin geleceği hakkında konuştu.

Justin Bieber ile mutlu birlikteliğini sürdüren Hailey Bieber, 'Sunday Times'a verdiği röportajda çocuk isteyip, istemedikleri sorusunu da cevapladı.

"ÇOK İSTİYORUM AMA KORKUYORUM"

"Gerçekten bu konuda her zaman ağlıyorum" diyen Hailey Bieber, "Çocuğum olmasını çok istiyorum ama korkuyorum. İnsanların kocam veya arkadaşlarım hakkında bir şeyler söylemesi yeterli. Bir çocuk hakkında konuşan insanlarla yüzleşmek zorunda kalacağımı hayal bile edemiyorum" ifadelerini kullanarak, endişelerini dile getirdi.

Buna rağmen çocuk fikrine uzak olmadığını vurgulayan ünlü model, "Onları yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz, sevildiklerini ve güvende hissettikleri sürece" dedi.

"KARNIMDAKİ BEBEK DEĞİL" DEMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz aylarda 26 yaşındaki Hailey Bieber'ın hamile olduğu iddia edilmişti.

Ayna karşısında çekilen bu fotoğrafını yayınlayan ünlü Bieber, yumurtalıklarında elma büyüklüğünde bir kist olduğunu açıklamış ve "Karnımdaki bir bebek değil" demişti. Bieber, durumunu, "Acı verici, ağrılı ve midemi bulandırıyor" sözleriyle ifade etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.