Hava Durumu

BUTTİM'den HOMETEX'e Bursa rüzgarı

Tekstil sektörü açısından en önemli merkezlerden biri olan BUTTİM, yaklaşık 70 firmayla HOMETEX Ev Tekstili Fuarı'nda Bursa rüzgârı estirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
BUTTİM'den HOMETEX'e Bursa rüzgarı

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM), Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) tarafından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) iştiraki Küresel Fuar Acentesi (KFA) organizasyonu ile düzenlenen HOMETEX Ev Tekstili Fuarı'n bu yıl da yoğun katılım sağladı.

'HER YIL ÖNCEKİNDEN DAHA İYİ OLACAK'

HOMETEX'in BTSO iştiraki KFA Fuarcılık organizasyonunda bu yıl da önemli değişimlere sahne olduğunu ve bunun sektör için itici güç niteliği taşıdığını kaydeden BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, "Fuar, daha ilk günden yoğun ilgiyle açıldı. Ziyaretçi sayısında artış olduğunu gözlemledik. Yabancı alıcıların fuara adeta akın etmesi de sektör temsilcilerini çok mutlu etti. Bu yıl daha da iyisi gerçekleştiriliyor. Bu fuarla her yıl üzerine yeni bir taş konularak ülkemizin üretim gücüne, ihracatına, istihdamına önemli katkılar sağlanıyor. Üretimde, inovasyonda, tasarımda ne kadar iyi olduğumuzu gösteren çok başarılı bir fuar süreci geçiriyoruz. Küresel arenada HOMETEX ile ön plana çıkıyoruz. Bu başarılarımızın artarak devam edeceğini düşünüyorum." dedi.

 '67 FİRMAMIZLA FUARDA YER ALDIK'

HOMETEX'in dünyadaki ev tekstili sektörünün en önemli buluşmalarından biri olduğunun da altını çizen Şengül, "HOMETEX, dünya çapında ev tekstili sektörünün en önemli üç fuarından biri konumunda ama biz bunu ilk sıraya taşıyacak güç ve kapasiteye sahibiz. Başta Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, KFA Fuarcılık, TETSİAD, iş insanları dernekleri, sivil toplum kuruluşları olmak üzere gücümüze güç katıyoruz. Biz BUTTİM olarak da her yıl daha fazla katılımla HOMETEX'de yer alıyoruz. Bu yıl da kat maliklerimizle birlikte 67 firmamızla fuarda yer aldık. Bursa'dan her gün servis kaldırarak firmalarımıza kesintisiz hizmet sağladık. Biz bu hizmetimizi sadece BUTTİM firmalarına değil, tüm üreticilerimiz için sağlıyoruz. HOMETEX, BUTTİM'e, Bursa'ya ve ülkemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.