Hava Durumu

Merve Dizdar, eleştirilen elbisesi hakkında konuştu

Cannes Film Festivali'ndeki kıyafetiyle olay olan Merve Dizdar sonunda patladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Merve Dizdar, eleştirilen elbisesi hakkında konuştu

Son dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alıan Merve Dizdar, Özellikle Masumlar Apartmanı'ndaki Gülben karakteriyle izleyicilerin hafızasında yer edindi.

Kadrosunda yer aldığı Nuri Bilge Ceylan'ın Kuru Otlar Üstüne filminin gösterimi için Cannes Film Festivali'ne giden Merve Dizdar, kıyafet tercihiyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Pembe ve tek kolunu açıkta bırakan bir elbise giymeyi tercih eden Dizdar, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Paylaşımları gören ünlü oyuncu daha fazla dayanamadı ve Instagram hesabından konuya dair paylaşımlar yaptı.

"Bu konu tartışmaya kapalı"

Dizdar, 'Yorumlarınızı okudum. O kadar çok iğrenç, rezil, rüküş, bizi böyle mi tercih ettin, berbat bir seçim yazanlar. Aşırı üzülmüşsünüz. Üzülmeyin. Ben çok mutluyum.' Dizdar konuşmasına, 'Bu konu tartışmaya kapalı. Ya beni böyle seveceksiniz, kabul edeceksiniz ya da beni sevmeyeceksiniz. Ben böyle seviyorum. İçinde o kadar iyi hissediyordum ki bu benim için daha önemli. Küçüklüğümden beri böyleydim. Beni böyle kabul edeceksiniz. Başka işiniz gücünüz vardır. Belli ki bu kıza etki etmiyor bu. ' diyerek sert çıktı. Ardından da kıyafeti giydiği andan bir video paylaşarak eleştirileri dikkate almadığını sözledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.