Hava Durumu

Terazi Burcu Yıllık Burç Yorumları (24 Eylül - 22 Ekim)

Gelişim, ilişkiler ve finansal konularda önemli adımlar sizleri bekliyor!

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 14:48
Kaynak: NURCAN ŞENER
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Terazi Burcu Yıllık Burç Yorumları  (24 Eylül - 22 Ekim)

2024 yılı, Terazi burcu ve yükselen Teraziler için dönüşüm, yenilenme ve kendine odaklanma yılı olacak. Yılın ilk aylarında ev ve aile ile ilgili konular ön planda olacak ve aile büyüklerinin sağlığına dikkat edilmesi gerekecek. 20 Ocak'tan itibaren başlayacak yeni bir dönemde, kişisel gelişim ve kendini ifade etme konuları güçlenecek.

Yılın başından 26 Mayıs'a kadar Jüpiter'in Boğa burcunda hareket etmesi, finansal konularda şans getirecek. Bu dönemde kredi çekme, yatırım yapma ve dış kaynaklardan gelir elde etme konularında olumlu gelişmeler olabilir. Aşk ve ilişkilerde de olumlu fırsatlar mevcut; 8 Nisan tutulması, yeni ilişkilere başlamak veya mevcut ilişkileri ciddi bir aşamaya taşımak için uygun bir zaman olabilir.

25 Mart tutulması, kişisel hayatınızda olumlu gelişmelere işaret ediyor ve dengeyi bulmak önemli olacak. 26 Mayıs'tan sonra Jüpiter'in İkizler burcuna geçişi, seyahat, eğitim, uluslararası işler ve yeni girişimler için uygun bir ortam sağlayacak.

Sonbaharda, 16 Eylül'deki tutulma iş hayatında yoğunluk getirecek ve bu dönemde sağlık ve bağışıklık sistemine özellikle dikkat edilmesi gerekecek. 2 Ekim'deki tutulma ise verilen emeklerin karşılığının alındığı bir dönemi işaret ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.