Hava Durumu

Ali Koç, Fenerbahçe Kaptanlarına Seslendi: 'Çıkın o Şampiyonluğu Bize Getirin!'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda kongre üyelerinden gelen talepleri aktardı

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 22:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 22:42
Kaynak: İHA
Ali Koç, Fenerbahçe Kaptanlarına Seslendi: 'Çıkın o Şampiyonluğu Bize Getirin!'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda kongre üyelerinden gelen talepleri aktararak, "Lige devam edeceksek maçlara U-19 ile çıkmanın da bir esprisi yok. Edin Dzeko’ya, Tadic’e, Mert Hakan’a buradan sesleniyorum; sizin istediğinizi genel kurul da istiyor, çıkın ne yapacaksanız yapın o şampiyonluğu bize getirin" dedi. Koç, taraftarlara da, "Seyahat planı yapmayın" çağrısında bulundu ve "Esas mücadele bugünden itibaren başlıyor" ifadelerini kullandı.

Ali Koç, genel kurulda, Fenerbahçe'nin son yıllardaki durumunu ve kulübün karşılaştığı zorlukları ele aldı. Şampiyonluk özlemini dile getiren Koç, takım kaptanlarına ve oyunculara seslenerek, taraftarların istediği başarıyı elde etmeleri çağrısında bulundu.

Koç'un konuşmasında, Fenerbahçe'nin tarihindeki mücadele ruhu ve geleceğe dair umutlar da vurgulandı. Taraftarların gösterdiği destek ve birlik ruhunun önemi üzerinde duran Koç, kulübün zorlu süreçlerde bile dimdik ayakta duracağını belirtti.

Başkan Ali Koç'un açıklamalarıyla genel kurul toplantısı, kulüp yönetimi ve taraftarlar arasında güçlü bir dayanışma ve motivasyon atmosferinde gerçekleşti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.