Hava Durumu

Ünlü isimler Bursa'da açılışta bir araya geldi

25 yıldır Moda Tasarımcılığı yapan Melek Tatar, İstanbul ve İzmir şubelerinin ardından 3. şubesi olan Bursa Wedding House'un açılışını gerçekleştirdi. Açılışa ünlü Moda Tasarımcısı Barbaros Şansal, oyuncu Tuna Arman, Model Güney Musayeva ve Şarkıcı Faruk K katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2023 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2023 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Ünlü isimler Bursa'da açılışta bir araya geldi

Ünlü isimlerin katıldığı açılışta, oyuncu Tuna Arman gelinlik giydi. 25 yıldır Moda Tasarımcılığı yapan Melek Tatar, İstanbul ve İzmir şubelerinin ardından gelinlik ve abiyelerin bulunduğu 3. şubesini Bursa'ya açtı. 

BURSA HALKINA HİZMET VERMEK İSTİYOR

Bursa'da güzel bir potansiyel yakaladığını ifade eden Melek Tatar, Bursa halkının güzel olduğunu ve bu halka hizmet vermek adına Bursa'da bir şube açmaya karar verdiğini anlattı. 

"BURSA İÇİN BİR KAZANÇ"

Melek Tatar'ı çok uzun yıllardır moda sektöründen tanıdığını ve takip ettiğini belirten ünlü Moda Tasarımcısı Barbaros Şansal, "Bursa için de bir kazanç. Biz de desteğe geldik. Başarılı kadınlarımız önde olsun. Önemli olan o" dedi.

"KENDİSİ VE EKİBİ ÇOK TATLI"

Melek Tatar'ın açılışına katılan ünlü Model Güney Musayeva, "Bursa'da olmaktan çok mutluyuz. Yeşillikler içinde Bursa'yı seviyoruz. Bu sefer de Melek Hanım için buradayız. Kendisi ve ekibi çok tatlı" diye konuştu. 

"ÇOK GÜZEL İŞLER YAPAN BİR ARKADAŞIMIZ"

Konuşmasına Bursa'nın her zamanki gibi çok güzel olduğunu söyleyerek başlayan oyuncu Tuna Arman, "Bursa zaten çok sık ve çok kez geldiğim bir yer. Melek Hanım çok uzun yıllardır arkadaşımız. Çok güzel işler yapan bir arkadaşımız. Birçok televizyon programına da diktiği gelinlikler ile sponsor olmuştu. Bugün de burada böyle bir açılışımız var" dedi. 

"BURSA'YA ÇOK GÜZEL BİR SOLUK GETİRDİ"

Şarkıcı Faruk K ise, "Hayırlı uğurlu olsun. Bence Bursa'ya çok güzel bir soluk getirdi. Eminim Bursa'daki kadınlarda Melek Hanım sayesinde çok şık giyinecekler" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.