Hava Durumu

15 senedir yaşadığı yeri terk ediyor!Bursa Osmangazi'de skandal saldırı!

Bursa 15 senedir Osmangazi'nin Çarşamba semtinde dönercilik yapan Hüseyin Yaman dün gece Suriyeli bir grubun saldırısına uğradı. Mahalleyi terk etme kararı alan Yaman, ''Can güvenliğimiz kalmadı'' diyerek isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 20:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 20:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
15 senedir yaşadığı yeri terk ediyor!Bursa Osmangazi'de skandal saldırı!

Olay Bursa'nın Osmangazi İlçesi Çarşamba semtinde meydana geldi. 15 senedir aynı semtte dönercilik yapan Hüseyin Yaman 17 Mayıs gecesi Suriyeli bir grubun saldırısına uğradı. Ücretsiz döner almak isteyen şahıslara karşı çıkan Yaman'ın iş yerine sandalye ve taşlarla saldıran şahıslar tüm camlar kırdı.

15 SENEDİR YAŞADIĞI SEMTİ TERK DECEK

Olaydan sonra Bursada Bugün'e konuşan Hüseyin Yaman, ''Can güvenliğimiz kalmadı. 15 senedir buradayım,son 3-4 senedir yaşamadığımız olay kalmadı. Dün gece geldiler ücretsiz döner istediler vermedim. Sonrasında hakaret ve küfür etmeye başladılar. Bende işyerinden uzaklaştırmak istedim. İş yerinin önündeki sandalyelerle camları kırıp kaçtılar. Yakalamaya çalıştım ama yakalayamadım. Sonrasında polise gidip şikayetçi oldum. İş yerime geldikten sonra şahıslar tekrardan geldiler. Bu sefer de taşlarla dükkana saldırmaya başladılar. Artık bu semtte yaşayamıyoruz. Ben 15 senedir yaşadığım semti terk edeceğim. İş yerimi toparlamaya başladım. Allah burada kalanların yardımcısı olsun'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: BURSADABUGÜN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.