Hava Durumu

Hırsızların rahat tavırları pes dedirtti

Bursa'da işçi gibi girdikleri kumaş fabrikasından sevkiyata hazır olan kumaşları çalan şahısların rahat tavırları pes dedirtti. Şüpheliler kısa sürede polis tarafından yakalanırken, hırsızlık anı fabrikanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2024 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2024 10:56
Kaynak: İHA
Hırsızların rahat tavırları pes dedirtti

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki şahıs gözlerine kestirdikleri kumaş fabrikasına işçi gibi girdi. Bir süre içeride dolaşan şüpheliler, sevkiyata gidecek olan ve içi kumaş dolu çuvalı, çağırdıkları ticari taksi ile çalarak kayıplara karıştı.

Rahat tavırları ve hırsızlık anı fabrikanın kamerasında


Fabrika sahiplerinin ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Güvenlik kameralarını mercek altına alan ekipler, 2 şüphelinin kimliğini kısa sürede tespit etti. Bunun üzerine ekipler, yaptıkları sıkı çalışma sonrası yine fabrika bölgesi olan Yıldırım ilçesi Vişne Caddesi'nde hırsızlık yapmak için dolaştıkları esnada 12 suç kaydı olan F.Ç. (30) ile 13 kaydı bulunan E.Ü.'yu (36) kıskıvrak yakaladı.


Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şahıslar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede çıkarıldıkları mahkemece E.Ü. tutuklanırken, F.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan, hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerin rahat tavırları pes dedirtti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.