Hava Durumu

İçişleri Bakanlığı'ndan devir teslim

Ali Yerlikaya, görevi Süleyman Solylu'dan teslim aldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
İçişleri Bakanlığı'ndan devir teslim

İçişleri Bakanlığı'ndaki devir teslim töreninde Ali Yerlikaya, Süleyman Soylu'dan görevi devraldı. Soylu'nun açıklamaları şöyle:

Bundan sonraki süreçte de elimizden geldiğince aziz milletimiz ve devletimizin emrinde olduğumuzu huzurlarınızda bir kez daha ifade etmek isterim. Acı tatlı pek çok hatıraya ortak olduğumuz mesai arkadaşımızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum. 

"MÜCADELEMİZ BÜYÜK AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR"

Yerlikaya'nın açıklamaları şöyle:

Sayın bakanımızın büyük özveri ile yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum. Hizmet bayrağını sizden devralmak benim için büyük bir onur. Şanlı bayrağımızın dalgalandığı her yerde 85 milyon insanımızı huzur ve güven içinde yaşatmak, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve sarsılmaz kardeşliğini muhafaza etmek varlık sebebimizdir. Milletimizin her bir ferdi bize emanettir. Biz milletimizin emrindeyiz. Görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır ve bundan asla taviz verilmeyecektir. İçişleri Bakanlığı olarak biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Tüm suç ve suçlularla mücadelemiz büyük azim ve kararlılıkla devam edecektir. Deprem bölgesindeki tüm yaralarımızı hep birlikte saracağız. Tüm bunları yaparken de tek amacımız Allah rızasıdır. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.