Hava Durumu

Ottoman Grup’tan Bursa'da anlamlı etkinlik

Ottoman Grup, Yıldırım Belediyesi, Bursa Otizm Derneği ve Cumalıkızık Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi özel vatandaşları ve ailelerini kahvaltı etkinliğinde bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 19:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Ottoman Grup’tan Bursa'da anlamlı etkinlik

Cumalıkızık Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe çok sayıda özel vatandaş aileleriyle birlikte katıldı. Bursa Otizm Derneği başkanı Emel Kanberoğlu, Yıldırım Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Filiz Çilingir ve Ottoman Grup İnsan Kaynakları Müdürü Gökhan Gökgöz de etkinlikte hazır bulundu. 

Kahvaltı ile başlayan etkinliğe, özel hediyelerin takdimiyle devam edildi. Hediyeler sonrası ise adeta pistin tozu atıldı, katılımcılar müzik eşliğinde danslar ederken kameralara güzel görüntüler yansıdı. Ailelerin teşekkürleriyle son bulan program sonrası mikrofonlarımıza konuşan Kanberoğlu, Bursa Otizm Derneği’nin çalışma kapsamıyla ilgili bilgi verirken etkinlikte emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.


Yıldırım Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Filiz Çilingir, yaptığı konuşmada özel vatandaşların sevincine dikkat çekerken, Yıldırım’da özel vatandaşlara verilen önemi ve çalışmaları anlattı. Sözlerine son verirken Ottoman Grup’a destekleri için teşekkürlerini iletti. 


Ottoman Grup İnsan Kaynakları Müdürü Gökhan Gökgöz, Cumalıkızık Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifine verdiği kusursuz hizmet için Başkan Ferhan Yoldaş’a ve bu buluşmaya vesile olan Yıldırım Belediyesi Sosyal Destek Hizmetlerine teşekkür ederken,  bu anlamlı etkinliğe katılan Bursa Otizm Dernek üyelerinin mutluluğunu görmenin huzuru içine olduklarını ifade etti.  Gökgöz, OTTOMAN GRUP olarak bu tür sosyal destek etkinliklerine destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.