Hava Durumu

Bahçeli Ülkücü şehitleri anma programında konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ülkücü Şehitleri Anma programında konuşma yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bahçeli Ülkücü şehitleri anma programında konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ülkücü Şehitleri Anma programında konuşma yaptı.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başalrı şu şekilde;

Milliyetçi Ülkücü Hareket, şehitlerimizin göz nuru, Türk İslam ruhunun ana gövdesidir. Ülkücü şehitlerin her biri vatandır, bayraktır. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak uğrunda ölen varsa vatandır.

Ülkücü şehitlerimiz fani hayatın fazilet neferleriydi. Onlar iliklerine kadar Türk İslam ülküsüne inanmış gönül ve dava insanlarıydı. İkbal hırsıyla değil istiklal heyecanıyla yanıp tutuşmuşlardı. Onlar için dava inanılacak ve iradeyle savunulacak varoluş mirasıydı. Fidanken toprağa düşenler cennette çınar olup kök saldılar.

Küçük insanların büyük davaları olmaz. Sözde dava adamı olup da bugün eyyamcı kesilenlerin aidiyet kanalları kuşkusuz tıkanmış vicdan ölçüleri de tarumar olmuştur.

3 günlük dünyalarını 5 kuruşa pazarlayanların itibarsızlaştırmaları ömürleri boyunca kara bir leke olarak kalacaktır. Artık her şey netleşmitşir. Gizli saklı hiçbir şey kalmamıştır. Biz şehitlerimizin, gazilerimizin yanındayız. 

Terörle ittifak kurup milliyetçilik pozu veriyorlar. Çakma milliyetçilerle, maskeli milliyetçilerle, Kandil Dağı'ı reva gören milliyetçilerle, vitrin süsü milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz. Hiç kimse de maske takarak milletimizi aldatamaz. Şehitlerimizin anıları bizimledir, mücadeleleri namusumuza emanettir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.