Hava Durumu

Bursa'da Başkan Ali Özkan’dan ''19 Mayıs'' mesajı

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özkan mesajında, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve Türk milletinin aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği 19 Mayıs'ın önemine vurgu yaparak, güçlü ve büyük Türkiye yolunda gençlere olan inancını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bursa'da Başkan Ali Özkan’dan ''19 Mayıs'' mesajı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.

Başkan Özkan mesajında, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve Türk milletinin aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği 19 Mayıs'ın önemine vurgu yaparak, “19 Mayıs 1919 tarihi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ile başlayan bağımsızlık mücadelesinin simgelerinden biri olarak, Türkiye tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. Aynı zamanda 19 Mayıs, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği gündür. Atatürk’ün, Kurtuluş Savaşının başladığı gün olan 19 Mayıs 1919’u Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan etmesi de ülkemiz gençliğine duyduğu güvenin bir göstergesidir” dedi.

“GENÇLİK, BİR MİLLETİN GELECEĞİDİR”

“Bu değerli emaneti yaşatmak ve gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak hepimizin en önemli görevidir” diyen Özkan, “Gençlik, bir milletin geleceğidir. Yarınlarımız olan gençlere önem veren, onları en iyi şekilde geleceğe hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Bu anlamda güçlü ve büyük Türkiye yolunda gençlerimize güvenimiz ve inancımız tamdır. Bu vesileyle, Karacabeyli hemşerilerimin ve aziz Türk milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını da bir kez daha rahmetle, saygıyla ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

 Yorum Ekle

Adınız SoyadınızMesaj

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.