Hava Durumu

Rizespor 7’de 7!

"Rizespor Ev Sahasında Hatayspor'u 2-0 Yenerek Yenilmezlik Serisini 7 Maça Çıkardı"

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 09:42
Kaynak: FATMA ÖZTÜRK
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Rizespor 7’de 7!

   Trendyol Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, kendi sahasında Atakaş Hataysporile karşılaştı. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan bu önemli mücadelede, Çaykur Rizespor evindeki üstünlüğünü koruyarak 2-0 galip geldi. Bu galibiyetle Rizespor, ligdeki puanını 29'a yükselterek 5. sıraya yerleşti ve yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı. Atakaş Hatayspor ise bu mağlubiyetle 19 puanda kaldı ve 14. sıradaki yerini korudu.

Maçın önemli anları şu şekilde gelişti:

1. Gol - 19. Dakika: Çaykur Rizespor'un golü, sağ kanattan Muhammet Taha Şahin'in yaptığı ortada Dal Varesanovic tarafından kaydedildi. Varesanovic, topu göğsüyle kontrol ederek dönüşünde yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

2. Gol İptali - 52. Dakika: İbrahim Olawoyin'in pası sonrasında Adolfo Gaich'in bulduğu gol, VAR incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Bu durum, Rizespor'un ikinci gol sevincini kısa sürede sona erdirdi.

3. Gol - 82. Dakika: İkinci gol, maçın son dakikalarında geldi. Casper Hojer'in sol kanattan yerden yaptığı pası iyi değerlendiren İbrahim Olawoyin, yakın mesafeden topu ağlara göndererek takımının 2-0'lık üstünlüğünü sağladı.

Çaykur Rizespor'un gelecek hafta Beşiktaş ile karşı karşıya geleceği, Atakaş Hatayspor'un ise Gaziantep FK ile mücadele edeceği belirtiliyor. Her iki takım için de önemli olan bu maçlar, lig sıralamasında kritik öneme sahip olacak. Çaykur Rizespor'un bu galibiyetle moral bulduğu, Hatayspor'un ise toparlanma arayışında olduğu görülüyor. Maçın detaylı özeti ve daha fazla bilgi için ilgili spor haber kaynaklarına başvurulabilir.

HABER:FATMA ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.