Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıllarca bizi terörle oyaladılar

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Erdoğan, yapılan etkinlikte konuşmalarını gerçekleştirdi. Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin yaşadıklarına dikkat çeken Erdoğan, "Sırf cumhurbaşkanı adayı oldu diye Muharrem İnce'ye atılan iftiraların, baskıların, zorbalıkların, haysiyet cellatlığının failleri de ortaya çıkacaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıllarca bizi terörle oyaladılar

14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

'YANINDA KANDİL'İN UZANTILARIYLA...'

Anneler günü nedeniyle tüm annelerin gününü kutlarım. Şehit annelerini de saygıyla selamlıyorum. Kılıçdaroğlu, Diyarbakır annelerini kaç defa ziyaret ettin. Yanında Kandil'in uzantılarıyla seçime girmekten utanmıyor musun?

Gençler, size bir nasihatim var. Bay bay Kemal de nasihatta bulunuyor ama başka. Gençler annelerinizin ayağını altını öpün.

'AİLENİN KUTSİYETİNE İNANIYORUZ'

CHP ne diyor? LGBT. İYİ Parti ne diyor? LGBT. Öbürü HDP ne diyor? LGBT. LGBT AK Parti'nin, MHP'nin Cumhur İttifakı'nın semtine yaklaşır mı? Bunlar LGBT'ci. Milliyiz yerliyiz. Ailenin kutsiyetine inanıyoruz.

'YILLARCA BİZİ TERÖRLE OYALADILAR'

Türkiye olarak stratejik bir bölgede yer alıyoruz. Üç kıtanın kalbi konumunda bir ülkeyiz. Enerji kaynaklarının geçiş güzergahındayız

Yıllarca bizi terörle oyaladılar, yıllarca bizim enerjimizi kaynaklarımızı heba ettiler. Türkü ve Kürdü birbirine düşürerek ebedi kardeşliğimizi bozmak istediler, fırsat vermedik

'ELİ KANLI TERÖRİST BIRAKMAMAKTIR'

Hedefimiz, Cumhuriyetimizin 100.yılı olan 2023 bitmeden Türkiye içinde tek bir eli kanlı terörist bırakmamaktır

Şimdiye kadar on binlerce anaya evlat acısı yaşatan bu canilerin kökünü içeride ve dışarıda kazıyacağız. Türkiye'yi bu terör belasından mutlaka kurtaracağız. Ülkemizi böldürtmeyeceğiz. Tüm bu pazarlıklar, beyanatlar, buzdağının görünen yüzüdür. Kapalı kapılar ardında tam olarak ne konuşulduğunu ittifak ortakları dahil hiç kimse bilmiyor. Kandil'den gelen bu destek açıklamaları karşısında Bay Bay Kemal'in hangi sözleri verdiğini kimse bilmiyor.

'İNCE'YE ATILAN İFTİRALAR'

Sırf cumhurbaşkanı adayı oldu diye Muharrem İnce'ye atılan iftiraların, baskıların, zorbalıkların, haysiyet cellatlığının failleri de ortaya çıkacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.