Hava Durumu

Kiracısına Dehşeti Yaşattı!

Kiracısına Silahla Saldırdı: Kocaeli'de Dehşet Anları

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 18:59
Kaynak: İHA
Kiracısına Dehşeti Yaşattı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir iş yeri sahibi, kiracısıyla yaşadığı tartışma sonucunda tabanca ile saldırarak dehşet dolu anlar yaşattı.

Olay, Hamit Kaplan Caddesi'nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İş yeri sahibi Z.T., kiracısı S.Y. ile görüşmek üzere adrese gitti. Ancak aralarında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın şiddetlenmesiyle Z.T., kiracısına tabanca ile ateş etti. S.Y. bacağından vurularak yere yığıldı, saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralı S.Y., sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise kaçan saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Öte yandan, daha önce bir kargo şirketinin depo olarak kullanıldığı iş yerine yapılan baskında sahte içki imalathanesi olarak kullanıldığı gerekçesiyle mühürlenmişti. Aynı iş yerinde daha önce çıkan yangında da maddi hasar oluşmuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.