Hava Durumu

Jean Onana, Marsilya Transferinde Beşiktaş'a Ne Kazandırıyor?

 Marsilya, Beşiktaş'tan Jean Onana'yı satın alma opsiyonlu kiralama anlaşmasıyla transfer ediyor. Bu transferde neler oluyor?

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 14:19
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Jean Onana, Marsilya Transferinde Beşiktaş'a Ne Kazandırıyor?

Beşiktaş'ın genç yeteneği Jean Onana, Marsilya'nın radarına girdi. Fransız kulübü, Kamerunlu orta saha oyuncusunu kiralayacak ve satın alma opsiyonuyla ileride bonservisini alabilecek. Marsilya'nın bu transfer için ödeyeceği miktar da merak konusu. Beşiktaş'ın kasasına ne kadar para girecek?

Marsilya'nın transfer planı doğrultusunda, Jean Onana yarın OM (Olympique de Marseille) ile sağlık kontrolünden geçecek. Bu kontrolden olumlu bir sonuç alınması durumunda transfer resmiyet kazanacak.

Kiralama bedeli olarak Beşiktaş'a bir ücret ödenmeyecek. Ancak Marsilya, eğer Jean Onana'dan memnun kalırsa, Mayıs ayına kadar 3.5 milyon euro ödeyerek oyuncunun bonservisini alabilecek. Ancak bu bir zorunluluk değil, tamamen tercihe bağlı bir seçenek.

Beşiktaş camiası, Jean Onana'nın transferinden ne kadar bir gelir elde edeceğini ve oyuncunun Marsilya'da nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor. Bu transferin sonuçları önümüzdeki dönemde netleşecek gibi görünüyor.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.