Hava Durumu

İmamın skandal sözlerine Diyanet'ten soruşturma

Sultangazi'deki bir camide kayıt altına alınan görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. İmam olduğu iddia edilen bir kişinin "Kardeşim, silahlarınızı hazırlayın" söylemleri sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı harekete geçti. Diyanet'ten yapılan açıklamada soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
İmamın skandal sözlerine Diyanet'ten soruşturma

İstanbul Sultangazi'de bulunan Cebeci Camii'nde cuma namazı esnasında çekilen videoya tepki yağdı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, imam olduğu iddia edilen bir kişinin, "Kardeşim, silahlarınızı hazırlayın. 28 Mayıs akşamı silahlarınızı ayarlayın, benim iki tane silahım ağzına kadar dolu. Hodri meydan. Nedir bu sizden çektiğimiz? 80 yıldır bu ülke sizden ne çekiyor, Ermeni döllerinden ne çekiyor. Bu kadar şehitlerimiz var." ifadeleri duyuldu. Video hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı soruşturma başlatıldığını açıkladı.

DİYANET AÇIKLAMA YAPTI

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklama şu şekilde;

Bazı medya mecralarında yer alan, İstanbul'un Sultangazi ilçesindeki bir camide yaşandığı iddia edilen görüntülere ilişkin Başkanlığımız tarafından derhal soruşturma başlatılmıştır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.