Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Zübük Siyaseti" Eleştirisi: İstanbul Seçimleri Öncesi Sert Mesajlar

Erdoğan'dan Sert Mesaj: 'İstanbul'da Kirli Pazarlıklara İzin Vermeyeceğiz!

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 17:13
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Zübük Siyaseti" Eleştirisi: İstanbul Seçimleri Öncesi Sert Mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kasımpaşa'da gerçekleştirilen iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. "CHP ve DEM Parti ittifakı üzerinden pek çok kirli pazarlığın yapıldığını" iddia eden Erdoğan, özellikle CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'na yönelik eleştirilerini sert bir dille dile getirdi. "Ekrem Efendi'ye fırsat vermeyeceğiz" diyerek halkın bu seçimde kirli pazarlıklara izin vermeyeceğini belirtti.

Erdoğan, siyasi kariyeri boyunca milletin çıkarlarını savunma noktasında kararlı olduklarını ve her seçimi, halka verilen hesap ve geleceğe dair taahhütlerin bir yansıması olarak gördüklerini vurguladı. "Zübük siyaseti" tabirini kullanarak, Türkiye'nin çeyrek asır önce terk ettiği siyaset anlayışına geri dönüş yapılmaya çalışıldığını ifade etti. Erdoğan, bu tür politikaların Türkiye'nin ve İstanbul'un geleceğini yağmalama niyetinden başka bir şey olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı, seçimin sahada kazanılacağını ve sandıkta tescil edileceğini belirterek, AK Parti ve Cumhur İttifakı sandık görevlilerine büyük bir sorumluluk düştüğünü ve her bir oyun çok büyük önem taşıdığını hatırlattı. İstanbul'un geçmişte kaybettiği beş yılın telafisinin bu seçimle mümkün olabileceğini ifade ederek, halkın ve sandık görevlilerinin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.