Hava Durumu

Şeyma Subaşı boşandı mı?

Büyük bir iddia! Şeyma Subaşı özel uçak mi kiraladı? Boşanmayı Burak Ateş ile orda mi kutladı?

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2023 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2023 13:12
Kaynak: FATMA ÖZTÜRK
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Şeyma Subaşı boşandı mı?

Şeyma Subaşı için Yeni Aşk İddiaları!
 

Büyük ve gösterişli bir şekilde 3 gün 3 gece düğün yapan Şeyma Subaşı 5 ay sonra Meedo ile tek celsede boşandı. Gelen iddialara göre Şeyma Subaşı, 15 kişinin katıldığı nikahında olan Burak Ateş ile aşk yaşamaya başladığı iddiaları ortada dolaşıyor. Gelen yeni iddialar göre de Şeyma Subaşı boşanmasını yeni aşkının kiraladığı özel uçak ile gittiği İbiza’da kutlaması gündem oldu. Mısırlı milyarder Muhammed Alsaloussi ile Şeyma Subaşı’nın evliliği çok kısa sürede bitti. Acun Ilıcalı’nın eski karısı Şeyma Subaşı şiddet iddiaları adı altında tek celsede boşandı.

Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz Paris’te soluğu aldı ve partiden partiye koşan Subaşı hakkında hemen aşk dedikoduları da gündeme oturdu. Gelen iddialara göre isminin aşk dedikodularına karıştığı Burak Ateş’ de hemen arkasından soluğu Paris’te almış.

İBİZA’DA YENİ AŞK SİNYALLERİ Mİ VAR?

Burak Ateş iddiası gündem konusu oldu

Yapılan haberler göre yeni bir iddia ortaya atıldı.İddialara göre; “ Şeyma Subaşı, Paris’te dört gün süren boşanma kutlamasına devam etmek için ilk olarak akşam İbiza’ya gitti.
Bomba şimdi geliyor! Subaşı İbiza’ya, Burak Ateş’in kiraladığı uçakla gittiğini duydum. Üstelik yanında Burak Ateş’te varmış. Yani Subaşı, 5 ay önce Meedo ile balayına gittiği İbiza’da şimdi, boşanma olmadan önce aşk yaşamaya başladığı iddiaları ortaya atılan Burak Ateş ile boşanma kutlaması yapıyor “ yorumu yapıldı.

HABER:FATMA ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.