Hava Durumu

Nilüfer’de pazar yerlerinin kullanımı için imzalar atıldı

Nilüfer Belediyesi ile Bursa Seyyar Pazarcılar Odası ve Bursa Yaymacılar Odası arasında, 2024 yılını kapsayan pazar yerleri kullanım protokolü için imzalar atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2024 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2024 11:57
Kaynak: İHA
Nilüfer’de pazar yerlerinin kullanımı için imzalar atıldı

Nilüfer’de kurulan 35 sebze ve meyve pazarı ile 6 giyim pazarı yerinin kullanımını içeren protokol imzalandı. 2024 yılı boyunca geçerli olacak protokole Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Refik Aksu ile Bursa Yaymacılar ve Benzerleri Odası Başkanı Fahrettin Tüccaroğlu imza attı. Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Bilgit’in de eşlik ettiği protokol töreninde pazar yerlerinin mevcut durumu ile devam eden projelerin son durumu da ele alındı. Tüketici memnuniyeti ile birlikte ürün ve pazar donatılarının kalitesinin artırılmasının hedeflendiği protokol çerçevesinde semt pazarlarının işlevselliğinin artırılması da amaçlanıyor.
Nilüfer’de, hem vatandaşların alışverişini kolaylaştırmak hem de esnafın işini rahat yapması için, sağlıklı ve modern kapalı pazar alanları yaptıklarını söyleyen Başkan Erdem, “Bazı mahallelerimizde devam eden yeni pazar alanı projelerinin de biran önce hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı hızlandırdık” dedi.
Nilüfer Belediyesi ile imzalanan protokol sonucu pazar yerlerinde yıllardır sorunsuz hizmet verdiklerini ifade eden Ahmet Refik Aksu ile Fahrettin Tüccaroğlu da sağlanan imkanlar için Başkan Turgay Erdem ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.