Hava Durumu

Motosikletle saldırı! Kurşun yağdırdı

 Bursa’da husumetlisinin kuaförde sıra beklediğini öğrenen 2 şüpheli, motosiklet üzerinde giderken kurşun yağdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2023 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2023 14:51
Kaynak: İHA
Motosikletle saldırı! Kurşun yağdırdı

Çocukların da bulunduğu dükkanda bir çok mermi şans eseri kimseye isabet etmedi. Saldırı anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.


Silahlı saldırı merkez Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, iki şahıs husumetlisi Serhat A.’nın kuaför dükkanında sıra beklediğini öğrenince silahlarını alıp motosikletle dükkanın önüne geldi.

Serhat A.’yı içeride gören 2 şüpheliden biri motosikleti kullanırken, diğeri ise motosikletin arkasından peşpeşe tetiğe basıp defalarca ateş etti. Çocukların da bulunduğu dükkanda kurşunlar camlara isabet etti.

Kırılan cam parçaları küçük çocukların yaralanmasına sebep oldu. Dükkan sahibi Serhat Yentürk, refleksiyle müşterisi olan çocuğun üzerine kapandı. Mermilerin hedefi olan dükkanda şans eseri yaralanan olmazken, saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.


“YA ÖLSEYDİK, NE OLACAKTI”
Yaşanan olayın ardından konuşan dükkan sahibi Serhat Yentürk, “Dükkanımda müşteri sıra bekliyordu. O sırada motosikletle 2 kişi geldi. Dükkanımın önünde bulunan müşteriye silahla peş peşe ateş ettiler. Kurşunlardan biri camı parçalayıp bizi sıyırdı. Cam parçaları traş ettiğim çocuğa geldi. Çok şükür ciddi bir şey yok. O kurşunlar ya birimize gelseydi. Buradan kadınlar geçiyordu, içeride çocuklar vardı. Ya ölseydik ne olacaktı. Biz bu şahısların yakalanmasını istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.