Hava Durumu

Bursa'da Başkanı Işık'la tanıştı!Muhammed'in hayali gerçek oldu

Gürsu'da yaşayan Muhammed Emin'in en büyük hayallerinden biri gerçek oldu. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile tanışmak isteyen Emin'i, Başkan Işık ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 21:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 21:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bursa'da Başkanı Işık'la tanıştı!Muhammed'in hayali gerçek oldu

Gürsu'da yaşayan Muhammed Emin'in en büyük hayallerinden biri gerçek oldu. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile tanışmak isteyen Emin'i, Başkan Işık ziyaret etti.

MUHAMMED'İN HAYALİ GERÇEK OLDU

Gürsu'da yaşayan Muhammed Emin'in en büyük hayallerinden birisi Belediye Başkanı Mustafa Işık ile tanışmaktı. 

Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne sesli mesajlar atarak bu talebini ileten Muhammed Emin'in ses kayıtları Başkan Işık'a ulaştı. Talebi keyifle karşılayan Başkan Işık, Muhammed Emin'in en büyük isteklerinden birisi olan bisikleti de alarak onu evinde ziyaret etti.

Karşısında hem Başkan Işık'ı hem de bisikleti görünce çok mutlu olan Muhammed Emin, teşekkür etti. Muhammed'i mutlu etmenin çok güzel olduğunu söyleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Bir çocuğun mutluluğu, gözlerindeki ışık her şeye bedel. Bu yüzden Muhammed'in bu isteğini kıramazdık. Sesli mesajları o kadar sevimliydi ki, mesai arasında onu bizzat görmek istedim, umarım bisikleti ile güzel zamanlar geçirir" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.