Hava Durumu

Trafik Canavarı Yine Vurdu: 3 Can ve Bir Bebek Hayatını Kaybetti!

Otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 15:03
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Trafik Canavarı Yine Vurdu: 3 Can ve Bir Bebek Hayatını Kaybetti!

Bingöl'de, Elazığ-Bingöl kara yolunun Direkli köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir bebek dahil olmak üzere toplam 3 kişi yaşamını yitirdi. Bir otomobil ile bir kamyonetin çarpışması sonucu gerçekleşen kaza, bölge sakinlerini ve tüm yurttaşları derinden üzdü.

Kazada yaralanan ve Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılan bebek, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Bu trajik kayıpla birlikte, kaza sonucu ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Vali Ahmet Hamdi Usta, kazada hayatını kaybedenler için sosyal medya hesabı üzerinden taziye mesajı yayımlayarak, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Kaza, sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen iki aracın, Direkli köyü mevkisinde çarpışması sonucu meydana geldi. Olay yerinde 2 kişi hayatını kaybederken, 5 yaralı derhal Bingöl Devlet Hastanesine nakledildi.

Bu tür kazalar, trafik güvenliği konusunda daha fazla farkındalık yaratılması ve alınan önlemlerin artırılması ihtiyacını bir kez daha gündeme getiriyor. Toplum olarak trafik kurallarına uyma ve dikkatli olma konusunda daha bilinçli davranılması büyük önem taşıyor.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.