Hava Durumu

Bursa'da kaza! Otomobil bariyerlere girdi! 3 yaralı

İstanbul- Bursa- İzmir Otoyolu’ndaki kazayı görüp yavaşlayan R.K.’nın kullandığı 34 GRE 712 plakalı otomobile, arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Çarpan otomobilde yaralanan sürücü Tamer Türkmen, eşi Ferah Türkmen (45) ve oğulları Mehmet Türkmen (15) hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2023 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2023 09:47
Kaynak: İHA
Bursa'da kaza! Otomobil bariyerlere girdi! 3 yaralı

Kaza, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İstanbul istikametinden Bursa istikametine doğru giden 35 BOS 035 plakalı lüks bir spor otomobil, yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Kazayı görüp yavaşlayan R.K. (25) yönetimindeki 34 GRE 712 plakalı bir otomobile ise Tamer Türkmen (50) idaresindeki 52 FT 623 plakalı bir başka otomobil arkadan çarptı.

Kazada duran araca çarpan otomobilin sürücüsü Tamer Türkmen ile birlikte araçta bulunan eşi Ferah Türkmen (45) ve oğulları Mehmet Türkmen (15) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hafif yaralı olan 3 kişi buradaki ilk müdahalenin ardından ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine sevk edildi.

LÜKS SPOR ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Kazada bariyerlere giren lüks spor araç hurdaya döndü. Kaza nedeniyle Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunda trafik 2 şeritten sağlanırken, araçların kaldırılması ile trafik normale döndü.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.