Hava Durumu

Bitcoin İçin Nefeslerin Tutulduğu An Geldi!

ETF başvurularının etkisiyle de bir artış yapan bitcoin bulunduğu fiyat konumuyla kripto paraların kaderini çizmeye başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2023 11:43
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bitcoin İçin Nefeslerin Tutulduğu An Geldi!

HABER / FATMA ÖZTÜRK

Art arda gelen etf başvuruları kripto para piyasasında tekrardan yeşil bir görünüm haline getirmişti. Ancak btc’nin çok hızlı bir şekildeartması ve düzeltilememe durumunda olması sağlıksız bir yapı haline getirdi. Aynı zamanda da kripto para borsaları bu volatitlerden fırsat bularak inanılmaz büyük bir oranda likidite sağladı. Buradan hareketle geri çekilen bitcoin rotasını çizmek için hazırlık yapmaya başladı.

İşte Bu Seviye Gerçekten Önemli

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin’e sık sık problem yaratan yüksek dolar seviyesi EFT’lerin katı güçlü hacimli bir şekilde geçilmişti. Ancak söz konusu bu seviye şu sıralar bir direnç seviyesi konumunda yer almakta. Geçmiş dönemlerde yüksek dolar fiyatının sık sık aşılamadığını düşünürsek kripto para piyasasını gerilimli günler bekliyor. Kripto para piyasasındagittikçe gerilim artıyor. Geçmiş dönemlerde yüksek dolar fiyatlarının aşılamadığı için kripto para piyasası için Zorlu

Bitcoin tarafından ilk olarak takip edilmesi gereken direnç seviyesi 27.46 dolardır. Bu seviyenin kırılımıyla birlikte hedeflenen diğer bölümler ise sırasıyla 28.120 28.815 ve 29.547 dolardı. Yerim yerinde ok'ta 446 doların başarısız bir şekilde test edilmesi senaryosu ise düşüş ihtimali güç katacaktır. Bu tarz durumlarda ise sırasıyla 27.151-26.800-26.034 ve 25.638 dolara kadar düşüşler bekleyebiliriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.