Hava Durumu

Sinan Oğan: Ümit Bey'le kararımız aynı olmak zorunda değil

28 Mayıs seçimlerine günler kala Sinan Oğan ve Ümit Özdağ kimi destekleyecekleri merak konusu. Sinan Oğan'ın bugün yapacağı açıklama merakla beklenirken Oğan'dan açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Sinan Oğan: Ümit Bey'le kararımız aynı olmak zorunda değil

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak 14 Mayıs'taki seçimlerde yüzde 5,17'lik oy oranıyla ikinci tur için önemli bir konuma gelen Sinan Oğan, 28 Mayıs'taki ikinci tur seçimlerinde nasıl bir tutum alacağını bugün açıklayacak. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen Oğan, sosyal medyadan son yaptığı paylaşımla ise pazartesi gününü işaret etmişti. Oğan'ın Erdoğan ile görüşmesinden çok kısa süre önce ise Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişti.

ÖZDAĞ TARAFSIZ, OĞAN İSE...

Görüşmeler sonucu Oğan ve Özdağ'ın farklı fikirler içinde olduğu, bir araya geldikleri önemli toplantıda bu durumun netleştiği iddia edildi. ATA İttifakı'nın dağılmasıyla birlikte gözler iki isme çevrilirken, Oğan'ın Erdoğan'ı desteklemeyi savunduğu, Özdağ'ın ise tarafsız kalmayı önerdiği belirtiliyor. Konu hakkında Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuşan Sinan Oğan, Özdağ ile farklı düşündükleri iddiasını yalanlamadı.

SİNAN OĞAN: "KARARIMIZ AYNI OLMAK ZORUNDA DEĞİL"

Oğan yaptığı açıklamada "Ümit bey'le tüm süreci istişareyle götürüyoruz. Hatta farklı şeyler düşünsek de istişare ediyoruz. Aramızda sıkıntı yok. Her şeyi konuşuyoruz. Sadece Ümit bey'le değil, diğer arkadaşlarla da...... Ümit bey'le dostluğumuz ve hukukumuz var. Ancak kararımız aynı olmak zorunda değil." ifadelerini kullandı.

"Bugün açıklayacağınız kadar aynı olmayabilir mi?" sorusuna da cevap veren Oğan, "Farklı düşünebiliriz. Aynı düşünmek zorunda değiliz. Tamamı aynı tavrı destekleyecek diye bir şey yok." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.