Hava Durumu

Bakan Karaismailoğlu: Sandık, oy namustur

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin önemine işaret ederek, "Eren Bülbül yaşasaydı yarın ilk oyunu kullanacaktı. Bunu unutmayın ve bunu herkese anlatın. İşte, Eren Bülbül'ü öldüren o teröristlerle işbirliği yapanlara en güzel cevabın Trabzon'dan, Akçaabat'tan çıkması gerekiyor. O yüzden Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimidir." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bakan Karaismailoğlu: Sandık, oy namustur

Trabzon'dan AK Parti milletvekili adayı olan KaraismailoğluAkçaabat ilçesindeki bir restoranda düzenlenen programda, yarın yapılacak seçimin önemine değinerek, "Seçimler o kadar önemli ki çocuklarımızın geleceği söz konusu. Memleketimizin, milletimizin geleceği söz konusu." diye konuştu. Karaismailoğlu, çok yoğun bir seçim kampanyası yürüttüklerinin altını çizerek, Dilimiz döndükçe her şeyi milletimize anlatmaya çalıştık. İnşallah Trabzon'dan vereceğimiz bu güçlü ses, bütün dünyaya çok güzel bir mesaj olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül'ü anımsatan Karaismailoğlu, şöyle devam etti:

"Eren Bülbül yaşasaydı yarın ilk oyunu kullanacaktı. Bunu unutmayın ve bunu herkese anlatın. İşte, Eren Bülbül'ü öldüren o teröristlerle işbirliği yapanlara en güzel cevabın Trabzon'dan, Akçaabat'tan çıkması gerekiyor. O yüzden Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimidir.

Ülkemizin geleceğini, huzur ve güven ortamını konuşmak için huzur ve güven ortamının devam etmesi gerekiyor. İnşallah bunu yarın akşam taçlandıracağız. Ülkemizin, dünyanın lider ülkesi olması yolundaki en büyük aşamayı yarın akşam aşacağız. İnşallah dünya lideri sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü kadrosuyla beraber Türkiye, dünyanın gelişmiş en büyük ekonomileri arasında lider ülke olacaktır."

"Sandık, oy namustur. Milletin bize vermiş olduğu emanettir"

Karaismailoğlu, başarının ekip işi olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Türkiye bundan sonra 20 yılını, 2053'ü, 2071'i artık yakalayacak bu seçimden sonra. Başarı ekip işidir dedik. Teşkilatlarımızın en alt kademesinden, en üst kademesine kadar hepimiz biriz, beraberiz. Akşam sandıklar, çuvallar en son noktada nereye teslim ediliyorsa, en son sonucu alana kadar hiçbir şekilde disiplinden ve iş takibinden taviz vermeden... Sandık, oy namustur. Milletin bize vermiş olduğu emanettir. Onu yerine teslim edene kadar uyumayacağız. Ondan sonra da ülkemizin gelişmesi ve büyümesi, vatandaşımızın hayatını kolaylaştırabilmesi için görevimiz neyse onu yapmaya devam edeceğiz."

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı Mustafa ŞenAK Parti Trabzon milletvekilleri Adnan Günnar ve Bahar AyvazoğluBüyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin MumcuAK Parti Trabzon milletvekili adayları Yılmaz BüyükaydınVehbi koç, Meryem Sürmen ve Zafer Ofluoğlu ve partililer katıldı. Bakan Karaismailoğlu, daha sonra partililerle ilçe merkezindeki "Cumhur İttifakı Sevgi ve Kardeşlik Yürüyüşü"ne katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.