Hava Durumu

Bursa'da 2 lira vermediği için bıçaklandı

Bursa'da Uğur M.(27) kendisinden 2 TL isteyen Cengiz Ö.'ye (21) olumsuz yanıt verince sırtından bıçaklandı. Gözaltına alınan Cengiz Ö.'nün ilk ifadesinde, "Parası olmadığını söylese yeterdi, kimse beni küfür ederek aşağılayamaz" dediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2021 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2021 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bursa'da 2 lira vermediği için bıçaklandı

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Dikkaldırım Mahallesi, Acemler mevkiinde meydana geldi.

Kısıtlama saatlerinde iş yerinden çıkan Uğur M. evine gitmek için yürüdüğü sırada yanına gelen Cengiz Ö., ekmek almak için 2 TL istedi.

Uğur M.'nin olumsuz yanıt vermesi üzerine çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Bu sırada Cengiz Ö. belinden çıkardığı ekmek bıçağını Uğur M.'nin sırtına sapladı. Uğur M. kanlar içinde yere yığılırken Cengiz Ö. olay yerinden kaçtı.



Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesinin ardından Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Uğur M.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



'PARASI OLMADIĞINI SÖYLESE YETERDİ'

Olayın ardından Uğur M.'nin verdiği bilgileri değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için bölgede geniş çaplı çalışma başlattı. Şüpheli Cengiz Ö., ekiplerin 15 dakikalık çalışmasıyla yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta Kükürtlü Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Cengiz Ö.'nün ilk ifadesinde, "Parası olmadığını söylese yeterdi, kimse beni küfür ederek aşağılayamaz. Ekmek almak için 2 lira istedim. Bana küfür etti. Kavga etmeye başladık, baktım olmuyor kendimi korumak için belimdeki ekmek bıçağını kullandım. Böyle olsun istemezdim pişmanım" dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.