Hava Durumu

Sobadan sıçrayan kıvılcım 2 katlı depoyu yaktı

Bursa’da bir kağıt deposunda çıkan yangın korkuya sebep oldu. Kısa sürede beyaz dumanların sardığı yangına müdahale eden ekipler, çevre evlere sıçramadan alevleri kontrol altına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2021 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2021 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Sobadan sıçrayan kıvılcım 2 katlı depoyu yaktı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 2 katlı bir kağıt deposu alev alev yandı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi 3. Ömür Sokak'ta bulunan Mümin P.'ye ait 2 katlı kağıt ve ambalaj deposunda sobadan sıçrayan kıvılcımın kağıt hurdaları tutuşturması neticesinde yangın çıktı. Bir anda büyüyen alevler saniyeler içerisinde iki katlı binayı sardı. Tütüncüoğlu Çiftliği bilinen ve tekstil atölyeleri ile bebe konfeksiyon atölyelerinin bulunduğu alandaki yangın korku ve paniğe sebep oldu. Vatandaşlar yan dükkanları boşaltıp yanan kağıt deposunu korkulu gözlerle izledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Alevlere 4 araçla müdahale eden ekipler alevleri kontrol almaya çalışıyor. Yangında 100 bin liralık zararın olduğu belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.