Hava Durumu

Irak'ın kuzeyinden acı haber! 3 asker şehit oldu

Son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Yıldırım operasyon bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2021 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2021 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Irak'ın kuzeyinden acı haber! 3 asker şehit oldu

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Yıldırım operasyonunda PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 3 askerin şehit olduğu belirtildi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Konuya ilişkin açıklama yapan MSB şunları ifade etti:

"3 KAHRAMAN SİLAH ARKADAŞIMIZ ŞEHİT OLDU"

"Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Yıldırım operasyon bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu 3 kahraman silah arkadaşımız şehit oldu. Bölgede tespit edilen hedefler hava harekâtı ile vuruldu ve ilk belirlemelere göre 6 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.

"OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR"

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak! Kahraman komandolarımız teröristlerin inlerini yerle bir etmek için operasyonlara devam ediyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine başsağlığı ve sabır dileriz."

BİR ACI HABER DE İDLİB'DEN

Bugün bir acı haber daha Suriye'nin İdlib bölgesinden geldi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde, arazide kayarak düşen ve ağır yaralanan 28 yaşındaki Uzman Çavuş Emre Ceylan'ın hastanede şehit olduğunu açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.