Hava Durumu

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Arabada bebeği olan kadın sürücüye saldırı, ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Maltepe'de rafikte yaşanan bir olay sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki çekti. Söz konusu olayda arabada bebeği olan bir kadın sürücüye başka bir araçtaki şoförün saldırdığı görüldü. Aracın aynasını kıran saldırgan yola devam ederken yaşananlar nedeniyle araçtaki bebeğin korku dolu çığlıklar attığı da duyuldu. Trafikte aracına çarptığı kadın sürücüye hakaret eden şüpheli gözaltına alınırken ifadesi de ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2022 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2022 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Arabada bebeği olan kadın sürücüye saldırı, ifadesi ortaya çıktı

Trafikte yaşanan, aracında bebeği olan bir kadın sürücüye yönelik saldırı anları sosyal medyada gündem oldu. Büyük tepki çeken olayla ilgili paylaşılan görüntülerde kadın sürücü "Devam et" derken diğer araçtaki trafik magandasının aracın aynasını kırdığı görüldü.

Ekran görüntüsü 2022-04-10 010710

ARABADAKİ BEBEĞİN ÇIĞLIKLARI

Olayı kayıt altına alan kadın sürücü, çekim yaptığı sırada araçtaki bebeğin korku dolu çığlıklar attığı ve ağladığı da duyuldu. Kadın sürücü, "Anneciğim korkma" diyerek çocuğunu sakinleştirmeye çalıştı. Görüntülerde kadın sürücü "Şu an aynamızı da kırdı, yandan girmeye çalışıyor, arabada çocuk var. Küfür ediyor bir yandan. Bir yandan arabaya vuruyor." ifadelerini kullandı.

Ekran görüntüsü 2022-04-10 010732

Söz konusu görüntüler sosyal medyada paylaşılınca kullanıcılar tarafından büyük tepki geldi.

Ekran görüntüsü 2022-04-10 010746

"BU SALDIRI CEZASIZ KALMASIN"

Sosyal medya kullanıcıları, kadın sürücüye saldıran trafik magandasının bulunması için çağrı yaptı. Kullanıcılar saldırının cezasız kalmamasını istedi.

Ekran görüntüsü 2022-04-10 010807

Paylaşımlarda "Arkadaşlar trafikte bebeği olan bir kadına yapılan bu saldırı cezasız kalmasın, elden ele yayalım lütfen bulunsun bu maganda! Bebeğin hıçkırıklar içinde ağlaması, kadının korkusu, bu şahıs bulunsun! Lütfen yayın. Ses olun." ifadeleri kullanıldı.

Ekran görüntüsü 2022-04-10 010824

GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, dün akşam meydana gelen ve sosyal medya hesaplarında "Arabasında bebeği olan kadına trafikte saldırı" başlığıyla yer alan olayla ilgili çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Maltepe Küçükyalı Mahallesi sahil yolunda kadın sürücü Ş.A'nın, aracıyla otomobiline çarpan bir kişinin aynı zamanda eliyle aynasını kırdığını ve kendisine sözlü hakarette bulunduğunu ifade etmesi üzerine, söz konusu araçla ilgili araştırma başlatıldığı kaydedildi.

Şüpheli U.K'nin Üsküdar'da yakalanarak gözaltına alındığı ve tahkikatın devam ettiği bildirildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Utku K., polisteki ifadesinde yolda öne geçmek için izin istediğini belirterek, "Araçtaki kadın sürücü 'Şerefsizim inat ettim, yol vermeyeceğim, geçemeyeceksin' dedi. Ben de bu lafına kızdım, aracımla önüne geçtim. Bunun üzerine kendisi aracıyla benim aracımın sol yan kısımlarına çarptı ve durdu. Ben de bunun üzerine aynasını kırdım" dedi. Utku K.'nin de tartıştığı Ş.A.'dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

DRİFT YAPTI, SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Polis tarafından gözaltına alınan Utku K.'nin otomobili ile drift yaparken çektiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı. Otomobili ile süratli bir şekilde ilerlediği görülen Utku K., trafikte ilerleyen araçların arasında makas atarak tehlikeli hareketler yaptı. Ayrıca otomobilin ön konsolunda duran silah ise dikkatlerden kaçmadı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

ek-goruntu-ve-bilgilerle-maltepede-icinde-cocuk-bulunan-otomobilin-aynasini-kiran-surucu-gozaltina-alindi_8234_dhaphoto1

ek-goruntu-ve-bilgilerle-maltepede-icinde-cocuk-bulunan-otomobilin-aynasini-kiran-surucu-gozaltina-alindi_8234_dhaphoto2

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.