
Antalya'da meydana gelen trafik kazasında seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, park halindeki başka bir araca çarparak durabildi.
Park halindeki aracın sahibi, "Alışveriş için markete girmiştim. Birkaç dakika sonra dışardan gürültülü bir ses geldi. Dışarı baktığımda diğer araç kaldırıma çıkıp uçarak bizim aracın üzerine gelip vurmuş" dedi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.
Sürücü test için hastaneye götürüldü Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araç sürücüsü Volkan E.'nin madde etkisinde olduğu iddia edildi. Polis ekiplerince yapılan alkol kontrolü temiz çıkan sürücü Volkan E. kaza yerine çağrılan polis ekibi tarafından uyuşturucu madde testi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.
Markette alışveriş yaparken arabama vurmuşlar Market alışverişi yapmak için geldiğini ve aracı park ettikten kısa süre sonra kazanın gerçekleştiğini belirten otomobil sürücüsü Davut Alkan, "Alışveriş için markete girmiştim. Birkaç dakika sonra dışardan gürültülü bir ses geldi. Dışarı baktığımda diğer araç kaldırıma çıkıp uçarak bizim aracın üzerine gelip vurmuş. Araç içinde bir arkadaş vardı. Bir şeyi olup olmadığını sordum, istifra ediyordu. 112'yi aradım kısa sürede ambulans geldi" dedi.